Új hozzászólás Aktív témák

  • [CS]Blade2

    addikt

    válasz Colos1 #16878 üzenetére

    Volt egy eredeti 7-esed, és a frissítésnél töltötte le a win10-et, feltetted, és megvártad, míg aktiválta magát. Ki volt írva, hogy a windows aktiválva van? És utána csináltál egy tiszta telepítést penről vagy dvd-ről, és azt már nem aktiválta?

    A partíciós dolog hülyeség, az MS ügyfélszolgálat pedig nem ért hozzá. Ha leírod, hogy pontosan hogy volt, akkor meg tudjuk mondani, hogy mi volt a gebasz, és nem kell venned.
    Ha betolsz egy másik HDD-t a tiszta telepítés előtt, akkor is aktiválnia kellett volna. Ha tojást sütsz rajta, akkor is. Ha úgy volt, ahogy írtad, és a frissités után aktiválta, akkor naponta is csinálhatsz particiónálásos formázásos tiszta telepítést, amint bejön a rendszer aktiválja magát automatikusan az online tárolt adatokból.

    A kérdések:
    Melyik kiadás volt a 7-es, és OEM volt amit a géphez kaptál vagy dobozosod van?
    Hogy tetted fel először: A tálcáról az icon hozta le, hogy letölti? Leszedted az ISO-t és setup.exe, vagy leszedted a progit, és a telepítőnél választottad a frissítést? Ha nem ő választott kiadást, hanem te, akkor az mi volt? Home-ot pl. nem lehet ingyen PRO-ra frissíteni. A frissítés után aktiváltnak írta a 10-est?
    A tiszta telepítés miről történt? A toollal csináltál pen-t? Ugyanazt a kiadást tetted fel? Pl.:
    7 home--> aktivált 10 home---> és a tisztánál 10 pro az ugyebár megint nem jó.

Új hozzászólás Aktív témák