Új hozzászólás Aktív témák

  • LK

    addikt

    Sziasztok! Legális win 10 pro-m van. Hardverhiba miatt a szerviz, más rendszeren tesztelgette a gépemet. A win 10-em rendesen elindult a jelszavammal. Kiderült a hiba is. Miután összeraktam a gépet otthon (ugyanazok a komponensek), a bootolásnál volt kép, (biosba is be lehetett lépni), de utána feketeség fogadott.
    Nagy nehezen beléptem és elindítottam csökkentett módba, de ott nem fogadta el a jelszavamat. Pin kódot kért,amit soha nem állítottam be. A microsoft fiókomba is új jelszót állítottam be. De az elmúlt 3 jelszavam sem működött.
    Ezen kívül rendszer visszaállítást, indulás javítást, legutóbbi frissítések visszavonását megcsináltattam a géppel csökkentett módban, de akkor sem enged be. Virtuális billentyűzettel, másik billentyűzettel is próbáltam. Már mobil rack-kel lementettem az adatokat is másik gép segítségével, és már az újratelepítést tervezem. Még egyszer leellenőrzöm a bios beállításokat, lehúzom a többi háttértárat és ha úgy sem indul be (bár ennek nem sok köze hogy nem enged be a jelszavammal) akkor újrahúzom a rendszert. Nincsen véletlenül egyéb ötletetek? Előre is köszi :R
    Ja és mit tehetek hogy ezt elkerüljem legközelebb? Mert tegnap többszörös idegösszeomlást kaptam emiatt. :R

    "óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG

Új hozzászólás Aktív témák