Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz PROTRON #136994 üzenetére

    Épp azért lett leírva, hogy akkor értelemszerűen a legkisebb tételt kell kiválasztani (1-9 fő), amibe belefér az 1 fő és úgy kilistázni a hivatalos partnereket. + Home user szinten adott a Microsoft webáruháza is, + Windows 10-zel előtelepített PC-t vásárolni, azokra már a szervezet mantrát sem lehet ráhúzni. :))

    Igen, csakhogy itt nem arról volt szó, hogy te mennyiért adod el másnak a termékkulcsodat egy általad szubjektívan megálmodott árral, hanem hogy mennyiért vásárolod meg reális/objektív áron. Ahol az X tízezer forint értékű Windows licenceket normál esetben nyilván nem fogják 1 forintért dobálni, ahol meg nagyon olcsón adják, az általában nem véletlen, lásd pl. volume MAK kulcsok, ennyi.

    Az le lett írva, linkelve már milyen feltételeknek kell megfelelnie egy használt szoftverlicencnek, ha azok teljesülnek akkor számít legálisnak az OEM licenc továbbértékesítése az EU-ban, amiről tájékoztatást adni lehet az eladó felelőssége is, meg ugyanakkor a vásárlóé is lehet, hogy körültekintően tájékozódjon arról mit vesz meg. A német példa meg világosan szemlélteti, hogy bizony de, az ár, illetve a gyanúsan alacsony ár megkérdőjelezheti a licenc jogtisztaságát és azok a nagyon olcsó termékkulcsok bizony gyakran nem is szoktak rendben lenni, nem véletlenül szankcionálták, ezen nincs mit ragozni. Vagy ha szerinted igen, akkor lécci mutass már olyat cikket, hivatalos doksit ami az ellenkezőjét taglalja. :B

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák