Új hozzászólás Aktív témák

  • ledgeri

    nagyúr

    válasz Geth #135869 üzenetére

    Extra infó: Az említett ikonok firefox ikonok. Fel lehet telepíteni több firefoxot egymás mellé, mindegyik külön exe... külön telepítés, külön frissül.... Van fent 4 nálam, és hogy tudjam melyik fut, le vannak cserélve az ikonok (értsd parancsikon jobbklikk, ikoncsere [tálcán 2-vel mélyebben])

    Az első amivel jöttem az maradt automatikus frissülésen. Frissült. Ikonja tört (Célját nem találta) Eltűnt. Újra tűzve (Futó exe jobb klikk) létrejött egy új ikon és az az alapértelmezett firefox ikon.
    Közben másodikat is használtam. Az csak jelezte, hogy elérhető a frissítés, letöltettem, frissült. Ikonja nem tört... Ugyanígy harmadik.
    Negyedik: ezt is használtam, ez is szólt, ez is töltötte a frissítést, ennek az ikonja is tört (Ugyanúgy nem találta a célt). Újratűzve viszont az eredetileg beállított csere ikonja jelent meg újratűzés után, nem az alapértelmezett firefoxos. Visszanézve a taskbar mappában 2 darab ikon van a 4. féléből [két egyforma], az elsőből meg a cserélt és az alapértelmezett is látszik.

    Szóval 4 ugyanolyan programtelepítésből, majd 4 ikoncseréből, majd 2 féle frissítésbő lett lett 3 féle eredmény.

    Korábbi win10-en, és win7-en is használtam ezt az ikoncserés megoldást... a mostani frissítés előttikg sosem volt létező útvonalon elérhető exe rá hivatkozó ikonjával baj....

    // #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

Új hozzászólás Aktív témák