Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Beni2360 #135508 üzenetére

    Szerinted miért linkeltem az előző válaszban az útmutatót az egyes frissítések elrejtéséhez, talán viccből, valamint az egyenlő a 35 napos szüneteltetéssel? Nem! :N A további útmutatók a szüneteltetésről, halasztásról, automatikus frissítés konfigurálásáról/tiltásáról stb. pluszban, csak kiegészítésképpen lettek linkelve nem véletlenül egy sort kihagyva közte, amik közül csak a 35 napos szüneteltetést próbáltad - igen, olvastam - a leírtak alapján. ;)
    A Windows Update mindig az aktuális, éppen elérhető nem választható (preview) hanem standard kumulatív frissítést tölti le és telepíti, azaz 35 napos szüneteltetés után a folytatásnál először lefuttat egy keresést, majd utána már a legutóbbi, júliusi összesítő frissítést (LCU) fogja letölteni és telepíteni, nem a júniusit (KB5003637). Kivétel esetleg az lehet (vagy nem), ha az előző CU telepítése már folyamatban volt és közben lett megszakítva, szüneteltetve.
    Ha a gépházban szüneteltetve van a frissítések telepítése, akkor addig értelemszerűen nem telepít semmilyen kumulatív és egyéb frissítést a Windows Update, max. esetleg a Defender defíníciófrissítések lehetnek kivétel. Ha közben fontos javítás érkezik a rendszerre és annak telepítése a cél, akkor értelemszerűen újra engedélyezni kell a frissítést, gépházban a folytatásra kattintani stb. - ami után az addig szüneteltetett CU/LCU értelemszerűen települ - , lásd az előbb linkelt útmutatót, meg vsz emiatt is nem véletlenül lehet max. 35 napig szüneteltetni a havi patch-eket és nem mondjuk 1-2 évig.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák