Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsiráfnyál

    aktív tag

    Üdv,

    Win10 Pro aktiváló kódot (?) szeretnék vásárolni, otthoni telepítéshez. Nem vagyok különösebben otthon a témában, ezért a segítségeteket szeretném kérni.

    Látok random 2-3 ezer Ft-os kulcsokat, pl [ezt]. Nagy hülyeség egy ilyet megvenni, vagy valóban ilyen árban mozog ma egy jogtiszta Windows ? Hardver csere nélkül lesz ezekkel a jövőben bármi problémám (átverés, többször használt kulcs, felszívódó forgalmazó, akármi), vagy meg lehet ezekben bízni ?

    A fenti linken látok pl egy "Garancia 12 hónap" információt, ez vajon mit jelenthet ? Ha a vásárlás után egy múlva közli velem a Microsoft, hogy a kulcsot többen is használjuk, kenhetem a hajamra, vagy egy ilyen kulcs garantáltan használható lesz, amíg hardvert nem cserélek (akár több újratelepítés mellett is, amíg csak ugyanarra az egy gépre telepítem) ?

    Digitális kulcs néven valami hasonlót már 3-szor ennyiért látok, pl [ezt]. Van különbség aktiváló kód, és digitális kulcs között ? (gondolok itt hardver csere nélküli egyszeri, vagy többszöri telepíthetőségre, érvényességre, hasonlókra).

    Vagy kérdezem máshogy, honnan érdemes Win10-et venni, és egy megbízható eladótól az kb mennyibe kerül manapság ?

    Köszi előre is ! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák