Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz teleahocipöm #128213 üzenetére

    Ha olvastad az előzőleg linkelt leírást a telepítésről, ott "Egyéni telepítés" opció a másik (a közvetlen frissítés max. a már telepített Windows alól oldható meg), ami nem, nem töröl mindent egyből és automatikusan, max. ha te törlöd az ott lévő partíciókat, ez már le volt írva az előbb. Ahogyan az is, hogy ha fontos adatok vannak a lemezen, akkor azokat még a telepítés megkezdése előtt értelemszerűen javasolt lementeni, nem közben nekiállni. Az meg evidens, hogy ha jelenleg nincsen érdemleges OS a gépen FreeDOS kivitel lévén, akkor értelemszerűen másik gépen, másik OS alatt írni/másolni a pendrive-ra a rendszermentő program live verzióját, annak ISO-ját, ami gondolom menne, ha már a live Linuxot és a Windows 10 telepítőjét is sikerült.
    A telepítéshez szerintem bőven kaptál információkat, instrukciókat, azok alapján mennie kellene. Ha esetleg nem, akkor pedig lehetőség szerint meg kell kérni valakit a közelben, aki már csinált ilyet, jártasabb benne, ennyi. :))

    "Annyit kérdeznék, hogy Újraindult a telepítő, de a pendrájvot nem tudtam kihúzni, mert nem állt le és így elölről kezdi, mikor húzhatom ki a gépből?"

    Amikor lefutott a telepítés 1. fázisa (fájlok másolása) és az 1. újraindítás következik, utána már nem kell a telepítéshez használt pendrive, el lehet távolítani. + A boot listában az 1. helyre beállítani is felesleges, meg ilyenkor nem meglepő, ha restart után újra az indul, elég lenne csak az F12/egyéb billentyűvel boot eszközt választó menüben kiválasztani a pendrive-ot és ennyi, erről is volt szó a linkelt leírásokban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák