Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz nullpoint #125220 üzenetére

    Ha megfelelően lett beállítva a nemrég szemléltetett módon, akkor márpedig nem frissít csak úgy a W10. Mármint ha pl. manuális telepítés van beállítva, akkor nem automatikusan, ha meg van adva X ideig egy halasztás, akkor azon kívül, nem azon belül, ha eleve csak választható egy frissítés, akkor nem települ magától, stb. Az előbbieket figyelmen kívül hagyva akkor frissít, ha pl. az életciklusa, támogatása végéhez ér az adott Windows 10-verzió, de akkor nem meglepő, mert a további támogatáshoz értelemszerűen újabb verzióra kell váltani és nem az EOL rendszert használni tovább frissítések nélkül, növelve ezzel a biztonsági kockázatot, stb. Meg ugye itt nem a frissítések végleges letiltásáról, annak támogatásáról van szó - ami eleve nem javasolt - , mint már említve volt.

    A KB szám alapján most is meg lehet nézni pl. ezen az oldalon, hogy havonta milyen kumulatív frissítések jönnek ki az adott Windows 10-verzióknál. Meg már eleve kumulatív frissítések vannak havonta, illetve egy ideje 7, 8.1 esetén is, nem a régebben megszokott egyesével jönnek a kis frissítések és egyesével szelektálunk felállás.

    A mostani új hardvereknél, meg pláne a jövőben megjelenő még újabb vasaknál Windows vonalon nyilván a W10 preferált, nem egy 10+ éves EOL OS, aminek a használatát (ESU nélkül) már hivatalos szervek sem ajánlják [link].

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák