Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
senior tag
válasz King Unique #123031 üzenetére
Sosem volt akksiról hajtva a frissítés mint irtam is.
Én csak attól kezdtem el tartani, hogy ha resetelni kell az os-t emiatt, hogy nem fut le a mázsányi frissítés, akkor pláne használhatatlan és lassú lesz a gép, mert mindent elkezd leszedni...
Ez is pl. nem normális, ha vmelyik kolléga haza kell vigye a gépet, az meg munkaidő végén kijelenti, hogy nem hajlandó jelentős ideig kikapcsolni, mert épp frissítgeti magát. Na ilyenkor nem okolható az egyszeri dolgozó, ha lecsukja és megy a dolgára, s nem szobroz egy szar windows kedvéjért éjfélig a gépe mellett.
Mondjuk én saját gépet használok, azon meg elintézi hajnalban itthon magának az updatet hiba nélkül. Nem egyszer "kaptam már rajta" hogy éjszaka mocorog magának, de nem is volt még vele ilyen kerohadási gondom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC játékok
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - Ryzenhez! Baromi olcsón!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest