Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Sztyepadzso #120950 üzenetére

    Az "intézőben" = fájlkezelőben akkor jelenik meg a HDD, a rajta lévő partíció, ha van meghajtóbetűjele. Ha nincsen, akkor nyilván nem, meg sz esetben értelemszerűen hozzárendeled a leírás alapján. + Majd az NTFS jogosultságokat is beállíthatod, saját tulajdonba veheted a HDD-t, mivel az eredeti tulajdonosa a W7-en létezett felhasználó volt.

    "Amit furcsállottam, h a W10, amikor a W7-et, meg annak a kis szar 100MB-os meghajtóját legyalultam, és egybeformáztam, nem rítt, hogy itt most ő még pár meghajtót létrehoz. Ennek lehet ehhez köze? Mert a lemezkezelőben egy, osztatlan sáv van mellettük, nincsenek új meghajtók.."

    Ha a rendszermeghajtóként használt SSD-re célzol, akkor gratula, a nem megfelelő telepítés eredménye! :DDD :C Törölni kellett volna a célmeghajtót, majd a létrejött szabad területet megadni telepítési célnak, aztán tovább stb., nem előre és fixen particionálni + formázni és úgy megadni, hogy ne tudjon új partíciókat létrehozni a telepítő... Illetve ha BIOS/MBR szerinti telepítés, akkor ilyenkor csak a C meghajtó lesz, az lesz megjelölve aktívként, arra kerülnek a bootoláshoz szükséges fájlok, stb. Rosszabb esetben másik lemezre, pl. a HDD-re került az 5XX MB-os rendszer számára fenntartott kicsi partíció (példa).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák