Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz jeni #119631 üzenetére

    Nem is kell lassú/teljes formázás, pláne SSD-nél nem, elég a gyorsformázás, illetve a célmeghajtó / célmeghajtón Windows-telepítésnek szánt lemezterület törlése, mint már említve ls linkelve volt többször.

    A klónozásnál nem gond, ha nagyobb tárolókapacitású a célmeghajtó (új SSD), adott a kötet kiterjesztési lehetősége a programban és a művelet után a Windowsban is, lásd egy másik válaszban leírtakat.

    Ha hardvercsere történik, akkor az valóban érintheti a Windows 10 aktivált állapotát a licenctől is függően, viszont szükség esetén megoldható az újraaktiválás, amiről már szintén volt szó itt: [link], [link].

    Egyébként nem feltétlen kell leválasztani (lehúzni) a többi fizikai meghajtót telepítésnél, ha pl. a BIOS-ban is le lehet tiltani. + A céllemez törlése után az új + alkalmaz opcióra kattintva létrehozza a telepítő a kicsi rendszerpartíciókat, ahol kapásból látszik mi és hova, melyik lemezre került. + A BIOS-ban a célmeghajtó legyen beállítva elsődlegesként és akkor pl. a telepítésnél alapesetben eleve arra kerül minden szükséges partíció (példa). Vagy másik megoldás a húzogatós módszer biztos ami biztos alapon, meg akik az előbbiek nem feltétlen figyelnek oda. :D :))

Új hozzászólás Aktív témák