Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Doky586 #113739 üzenetére

    Ha lehet, akkor max. valami registry hack, vagy GPO, vagy ehhez hasonló script. De elvileg alapértelmezetten nem, meg a default USB-s tárolóknál eleve a gyors eltávolítás. Viszont ha 1x be van állítva az adott USB-s tárolóeszközre vonatkozóan a jobb teljesítmény, akkor utána megjegyzi a Windows, nem kell újból. Meg gondolom nem naponta, meg nem 100 db pendrive-ot hoznak alkalmanként.
    Egyébként valószínűleg lassú lehet az a pendrive alapból is, hiába van bekapcsolva az írási gyorsítótárazás, ami max. az apróbb méretű fájlok másolását dobja meg. Meg ha sok, nagyon apró fájl másolásáról van szó, akkor nem kell meglepődni, ha az eleve lassan megy. Ha a gyorsabb működés, nagyobb random és szekvenciális írási sebesség a cél, akkor lehetőség szerint eleve inkább külső SSD-t kellene használni a tetű lassú pendrive-ok helyett.

    (#113753) norba69:
    Az alapértelmezett Windowsoknál USB-s tárolóeszközök esetén rendszerint a gyors eltávolítás, azaz a letiltott írási gyorsítótárazás. W7, 8,X, 10 rendszereknél egyaránt, sőt én személy szerint az utóbbinál a 1809-es verziók előtt is ezt tapasztaltam, nem világos milyen csillagállásnál volt az alapértelmezetten bekapcsolva. Meg mint már említve volt, max. az apróbb méretű fájlok másolásának sebességét növelheti meg a bekapcsolt állapot, ellenben a nagyobbakét már nem igazán, max. a gyári DDR cache egyes spéci eszközöknél. Meg az adatátviteli sebesség azért más jellemzőktől is függ, ahol maga az eszköz, annak sebessége is eleve lényeges, lásd pl. egy normál pendrive vs. külső SSD esetét.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák