Új hozzászólás Aktív témák

  • eax1650

    aktív tag

    Segítséget kérek!
    Tanulságos történet!
    Tegnap a műholdvevő sw frissítéséhez szükséges Erom Tool progit most egy másik helyről töltöttem le. Nem volt semmilyen figyelmeztetés!
    Ez egy kis exe fájl. Indítás után nem végezte el a PC-ből a STB-be az RS 232-n a néhány perces frissítést! E közben a képernyőn lévő ikonok képei valamint a tálcán lévő összes többi is üres, fehér ikonná váltak, alattuk a helyes felirattal!
    Semelyik .exe kiterjesztésű fájlt, ami ekkor a gépen volt nem lehetett futtatni. Ma többször is rendszer visszaállítással próbálkoztam, de bármelyik időpontból is, mind sikertelen volt. Töröltem a C-t, feltettem a 10-et újra a formázott partícióra. Működik. Feltettem még egy Totálcommandert, hogy lássam a rendszert és a többi HDD-n lévő dolgokat.
    És most jön a döbbenet: minden fájlt kiegészült .btos betűkkel! Pl.: Tcm.exe.btos, aztán a mérete; Maci.avi.btos! Átnevezés nem segít!! Ami bekapcsolva volt gép a hálózatban - még egy és a NAS is, megkapta ezt az átnevezésfigurát! Csak a lapos maradt ki, mert ez Wi-fin lóg. Erről írok most. Tehát a vezetékes hálózaton végig ment akadálytalanul!
    A NAS 2db 2TB-s HDD-i is szinte tele filmekkel, képekkel, programokkal.
    Legfájdalmasabb a képek elvesztése, ez pótolhatatlan!
    Ja! és nem kaptam, hogy fizessek ennyit vagy annyit!
    Most jön a rendszer teljes újra rakása.
    Van e ötletetek az anyagok visszanyerésére?
    Mert ha nincs a többi vinyót is formázni kell a biztonság miatt - le sem merem írni!
    Igyekeztem összefoglalni.

    Bocsáss meg az ellenségeidnek, de jegyezd meg a rohadékok nevét.

Új hozzászólás Aktív témák