Új hozzászólás Aktív témák

  • kocsiska15

    tag

    válasz King Unique #109629 üzenetére

    Értem, innen nézve ahol most én állok, azt hiszem nagyjából tudom miért:

    Ugye nyilvánvalóan nem lehet mindenki hozzáértő ugyanabban a témában (én vagyok az élő példa :D ), és több az átlagfelhasználó (akár felületes vagy több tudással/tapasztalattal) mint az aki ténylegesen érti miről is van szó. Ők pedig az internetet használják kutatásra ami tele van elavult infóval.
    Ha pedig mint én, újabb infókat szeretnének megtudni ráakadhatnak olyan videókra, infókra mint amit fent is linkeltem - az a vidi egy éve volt feltöltve nem pedig 3-4 éve és mégis a fentieket tanácsolja benne a srác, ráadásul nem volt frissítve sem. Jó a stílusa, jó a kivitelezése és jók az értékelései, pozitívak a kommentek - na ezekből azt gondolná az ember, hogy jó helyen jár, pláne ha rövid "guglizás" után nem nagyon talál cáfolatot. Azt hiszem nálam is ez volt a gond ennél a résznél. (a legtöbb dolognál sokkal hosszabban használom a google-t, meg ugye mostanában már előre kérdezek pl. itt)

    Szóval valami ilyesmiről lehet szó szerintem :) (..sorry ha nem igazán érdekelt annyira, csak gondoltam hátha mégis szeretnéd látni a dolog egy részét a másik oldalról :D )

    Szerk.:
    (#109630) csicso82
    igen, leegyszerűsítve :DDD - egyébként nekem is ez a legelső SSD-m (meg szinte mindenem, eddig Win7em volt egy kb 200 gb-os HDD-vel, meg ilyenek :B )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák