Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    válasz Aureal #104958 üzenetére

    Jó ezt leírtad. Persze, hogy gugliznak (nem bingeznek? :D), érdekes miért nem saját gépén nyomozott? Aztán nálad csak a megoldással próbálkozna. Egy élmény lehetett végigmozizni.

    A consumer support az ilyen, van a microsoftos közösségi fórum és a telefonos ügyfélszolgálat amíg az indiaikon átverekeded magad. Többre megy az ember magad keresni megoldást reddit, tenforums, tomshardware oldalakon.
    Az egész otthoni Win10 user tábor gyakorlatilag bétatesztelő Microsoftnak, hogy amivel mi szívunk azzal a vállalati ügyfelek már ne, illetve kevesebbet. Amikor a lassabb terjesztés hozzájuk ér, addigra már kikalapálják a rajtunk szerzett tapasztalattal. Az igazi support és jobb szakembergárda ott van inkább szerintem.

    Most jó állapotában tiltsd le a driverek automatikus frissítését, nehogy a következő Windows Update ismét elpiszkálja a touchpadet. Vagy mentsd el ezt a kerülő megoldást. Nem olvastam vissza, amúgy a laptopod gyártói oldalán nem volt driver? Hiába névleg egy Win10 van, ám a különböző buildek mégis más rendszerek. (a 7 kifutásával lehetne majd simán Windows is a név) A tempó miatt előfordul a saját Surface cuccukon sem egészen jó az új verzió, akkor a rengeteg OEM gyártó rengeteg konfigon akadhatnak gondok. A 1903-at is most július óta kezdik terjeszteni jobban, több gépnél több hiba lehetőség.

Új hozzászólás Aktív témák