Új hozzászólás Aktív témák

  • Laslow

    senior tag

    Sziasztok!
    Segítségre van szükségem, nem boldogulok. Vettem egy hónapja egy Asrock B450m-HDV alaplapot, van rajta up-to-date Win10 64 bit, és alvó üzemmódból való ébredés után nem mindig volt hang. Általában volt, de néha nem. Amikor nem volt, látszólag akkor is minden rendben volt, csak épp nem volt hang... Ilyenkor reboot után minden OK lett.
    Most viszont nem segítenek a reboot-ok sem. Asrock honlapról a legújabb audio driver telepítve van (Realtek ACL887). Sehol semmi hibát nem látok, de nincs hang (YouTube, Media Player Classic HC, VLC Player). YT nem ír hibát, VLC sem, MPC-HC mondjuk igen: "A következő csatlakozó nem talált kompatibilis szűrőt: Audio Switcher::Out", és a jobb alsó sarokban mutatja is, hogy nincs hang.
    Az alaplap előlapi hangcsatlakozóit nem használom (a ház nem támogatja), a hátlapi hang kimenetet aktívnak mutatja. Eszközkezelő szerint minden OK (bár nem tudom miért 2 sor van a Hang- videó és játékvezérlőkben).

    Mit próbáljak, hogy ismét legyen hang? Azt elviselem, hogy a sleep mód összekeveri a dolgokat és valami bug miatt nincs utána mindig hang, de hogy egyáltalán ne legyen, azt nem.

    "A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu

Új hozzászólás Aktív témák