Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz #86564352 #100792 üzenetére

    Azért, mert a speciális beállításoknál ellenmondásos volt a 2 kép, de igaz, az elsőn is tényleg 1903-as van, azt valóban benéztem. De ha már itt tartunk, te meg a gépházas opciókat, majd alább kifejtem...

    "A VÉGLEGES Pro-nál ott van továbbra is, most is odakattintok Windows Update-ben és láss csodát ott van a 365 napos halasztási lehetőség."

    Ez csak részben helytálló, nem teljesen igaz... Nálam sem voltak ott a 1903-as funkciófrissítés után, de a másik 2 fórumtagnál szintén nem (példa 1, 2) és nem írták, hogy újra megjelent volna... Sőt, nemrég egy 1903 Pro friss telepítést is megnéztem. Bejelentkezés után ugyan ott volt a gépházban a speciális opcióknál mind a 2 lehetőség, de amint módosítottam, majd elindult a frissítések keresése, eltűntek és többszöri újraindítás után sem jöttek vissza... Max. ha a csoportházirendben beállítottam külön, de akkor eleve ilyen kiszürkült, inaktív opciókkal, max. az előbbi helyen lehetett módosítani az időtartamot. Meg restart után már ugyanúgy nem jelentek meg, vagy másik telepítésnél hol megjelent, hol nem... A következő lehetőség a regsitry-ben átírni és utána már a gépházban is megjelent a 2 halasztási lehetőség és lehetett görgetni is, megadni az napok számát. De a 0-s értékeket amint megváltoztattam másra, valamint ha volt egy restart, akkor utána ugyanúgy eltűnt mindkét lehetőség a gépházból... Tehát inkább ott volt és nem feltétlen ott van... Meg az utóbbi megint nem feltétlen alapértelmezetten, hanem lehet csak külön beállítás-tákolás után és akkor is csak ideiglenesen... Ja, és a végleges 1903-as (18362.30->18362.116) verzión teszteltem, aztán mégis ez lett az eredmény.

    Ja, várjál, lemaradt pár smiley... :U :W :DDD :(((

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák