Hirdetés
- Battlefield 2042
- Cyberpunk 2077
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5 Pro teszt
- War Thunder - MMO Combat Game
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Marvel Rivals - Középpontban Moon Knight
- Automobilista 2
-
GAMEPOD.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sid87
senior tag
Valaki meg tudja mondani nekem hogy miért nem tudom pl az im+ programot felrakni? Böngészőben megtalálja, de ott store link van amit nem hoz be, a nyomorult store-ban meg nem találom. Kezd elegem lenni.
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
sid87
senior tag
Nem
szerk:
Így már jó.. Erre nem gondoltam. Viszont nem értem hogy mikor rákeresek miért nem dobja ki a store?
Egyébként ha már itt tartok, van valami program még amit érdemes feltenni? Ezt is csak azért akarom mert a stock üzenetes program valahogy nem támogatja a facebook csoportos üzeneteket, és nem jelennek meg ott... :S
[ Szerkesztve ]
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
sid87
senior tag
Mondjuk ahogy látom ez a progi sem alkalmas erre...
-
sid87
senior tag
Lenne pár kérdésem ha nem baj.
Feltettem a 8.1-et, és azt írja hogy a videókártya drivert tegyem újra, de nincs hozzá 8.1hez való.. Nem tudom h emiatt e, de a start menü meg az alkalmazás váltó a bal sávban elég furán jelenik meg, össze vissza színekben, 8ról frissítettem fel a rendszert.
Meg hogy tudom beállítani hogy ne csak két ablak legyen egyszerre, hanem 3 pl? Videót láttam róla, de nekem nem teszi be a 3.at.
-
sid87
senior tag
Laptopon nem engedi, tehát számít a kijelző méret és felbontás is?
Most megpróbáltam feltenni újra azt a videókártya drivert ami eddig volt rajta, és most full szétesett minden, össze vissza vannak a csempék, ha ráviszem az egeret más képet mutat, el van csúszva felül minden..
[ Szerkesztve ]
-
sid87
senior tag
-
sid87
senior tag
Továbbra sincs valami ötlet vagy megoldás arra hogy miért lett 8-ról 8.1re frissítés után grafikai gondok a modern ui-val?
-
sid87
senior tag
Szeretnék feltenni egy bugyuta kérdést:
Miután feltettem pl win8at vagy 8.1et, akkor kell még nekem valami drivert telepíteni? Vagy megtalál mindent magától. Gondolok itt külön catalyst vagy alaplap driverre pl.
Csak mert most ha a Kijelző fényerősségét állítom, akkor két visszajelző animáció is van a képernyőn hogy állítom.
-
sid87
senior tag
válasz LLKobe #39893 üzenetére
Köszönöm!
Még akkor annyit, hogy miért van két animáció a fényerősség/hangerő állításakor? Van egy bal felső sarok fele egy kis függőleges vonalban, meg középen alul egy dizájnosabb, nagyobb.
-
sid87
senior tag
Hello!
Van egy HP laptopom, meg egy Logitech M187 mini egerem.
Elmentem lanpartyzni, az egeret kihúztam, nem vittem magammal. Miután haza jöttem, és vissza dugtam, nem csinál semmit... Próbáltam letörölni, más usb helyre tenni, semmi. Felismeri a gép hogy be van dugva egy egér, de nem történik semmi.Valami ötlet esetleg?
-
sid87
senior tag
Hali!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha állítom a fényerőt (fn+ kombinációval, beállításokban, stb) a csúszka mozog, de nem változik meg a fényereje a kijelzőnek..
Ez mi? Nem olyan rég kezdte csinálni, tudomásom szerint nem babráltam vele semmit.
Valaki tud segíteni?
-
sid87
senior tag
Sziasztok!
Nem rég tettem fel a win 8.1-et, és kb minden fájl művelet előtt rendszergazdai jogokat kér, miközben én vagyok az. Pl egy sima mappába lépéskor is néha, törlésnél.
Valahol ki lehet ezt kapcsolni?
-
sid87
senior tag
Igen, van vagy 6 partíció. Win 7-en nem kért ilyet, asszem ott kikapcsoltam, de itt is le van húzva a csúszka minimumra a beállításokba, hogy ne jelezzen, de nincs változás.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest