Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
Én nem találom a "Szolgáltatások hozzáadása a Windows 8 rendszerhez" lehetőséget a Win8 Pro verziómban, pedig a leírtak alapján keresem. És egyszerűen nem találom! Vkinek valami ötlete van?
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
Az gond, ha VL verzióm van? Elvileg ezért nem tudom hozzáadni a Media Centert
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
Remek ez a Windows 8! Alapból 4-5 fokkal hűvösebb a ThinkPad T60p-m, mint Win7 alatt, kevesebb RAM-ot használ ugyanannyi ThinkVantage szoftver mellett, ráadásul a A FireGL V5250-es ATI olyan FHD videókat is visz 80 % körüli terhelésen, amiket eddig nagy nehezen, vagy akadva vitt
-
Francia91
veterán
Olyan gondom van, hogy 3 op.rendszerem van /Win XP, Win7 és Win8/. Beszart a Win7, újratettem, de csak az indul, boot menü sincs. Ha én most beteszem a Win8 telepítő indítási javítását, helyrehozza, hogy megint a 3 Windows közül választhassak a Boot menüben?
-
Francia91
veterán
Windows bill + X --> Futtatás --> msconfig.exe --> első fülön a "Szokásos rendszerindítás" legyen kipipálva --> Rendszerindítás fülön a Win7-et állítsd alapértelmezettre (rámész és az "Alapértelmezett" gombra katt)
-
Francia91
veterán
Sziasztok!
Windows 8.1 Professional alól próbálok egy partíciót megosztani, de nem sikerül normálisan... Win7-es gépről szeretném elérni, de csak a nevét látja, csatlakozni nem tud hozzá...
Hogy lehet normálisan megosztani egy meghajtót, hogy elérjem Win7-es gépről?"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
Sziasztok!
Szert tettem egy ThinkPad T530-asra, kollegámnak lett beszerezve.
A BIOS-ban az van írva, hogy van "Preinstalled OS Licence" Win 8 Pro rendszerhez.
Ilyenkor a Windowson belül csak rámegyek az aktiválásra, és megoldja magának?
Most még 7-es van rajta, de ha a licenc aktiválás nem igényel hókusz-pókuszt, akkor felteszek rá egy 8.1-es rendszert"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest