Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 1 / 2
- Gray Zone Warfare
- Steam topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali játékos kérdések órája
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Bestbuy játékok
-
GAMEPOD.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mfercso
tag
-
-
vlevi
nagyúr
válasz 22balu #15849 üzenetére
Na, ez úgy van, hogy nem kell fizikailag bemásolni a libraryba azt a foldert (azért írok angolul, mert így talán egyértelműbb, magyarul mindkettő vagy könyvtár, vagy a mappa nevet kapta, ami a kavart okozza), szóval a képek könyvtáron jobbegér, tulajdonságok, és ott van egy hozzáadás. Ahogy látod, már kettő ott van, a sajátod, és a publikus. Az e könyvtár csak egy gyűjtőhely mappáknak.
Én a képeken kívül arra is használom, hogy fenn van a gépen a skydrive, a google drive, dropbox, satöbbi. És mindegyiknek a dokumentum részét beraktam a dokumentumok könytárba, így egyben látom az összeset. -
pushalias
addikt
válasz 22balu #32507 üzenetére
Azt is lehet, de nem kell kapkodni, ráadásul nem is biztos, hogy automatikusan segít. Sokkal inkább arra gondolnék arra, hogy a hangbeállításoknál rá van nyomva minden szir-szar hang „javítás”. Nekem is volt ilyenek, levettem a sok „jóság”-ot, és hirtelen teljesen jó lett a hangja.
-
félisten
válasz 22balu #41467 üzenetére
Elvben képes a Win8 is saját progijával de nem teszteltem még. Elvben úgy kell, hogy bemész a hálózati és megosztási központon belül az adapterbeállításokon belül a Wifi eszkö tulajdonságainál ott van, hogy megosztás és ennyi. Vagy van egy program is ami külső szoftver, a neve Connectify. Utóbbinál lényegesen több beállítás létezik mint a Windows esetében.
-
törölt tag
válasz 22balu #41725 üzenetére
Windowsnak alapból van akksifigyelő ikonja, menüje, az Energiagazdálkodás a vezérlőpultban, illetve a kis ikon a tálcán, csak az nem valami látványos. BatteryBar a tálcára rak egy szép nagy akksit és extra infókat is tud közölni. ez kell neked
-
micafighter
nagyúr
válasz 22balu #47322 üzenetére
Jó lenne egy képet látni a lemezkezelődről.
A ) Windows + Q, és kezd el írni, hogy Partíciók létrehozása és formázása a merevlemezen, majd ami feljön találat, katt rá, megnyitja a lemezkezelőt.
vagy megnyithatod a lemezkezelőt így is:
B ) Sajátgép (Ez a gép), felül a szalagon Kezelés, a megjelenő ablakban pedig bal szélen a Lemezkezelésre mész.
Arról kéne egy kép.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- rtx 4060 Ti választás?! Melyiket válasszam
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- DIGI kábel TV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest