Új hozzászólás Aktív témák

  • Rasiel

    senior tag

    válasz szabonagyur #53013 üzenetére

    "És akkor mi van ha 1 éves a driver vagy akár több is? Ha megy a gép akkor kész, kit érdekel...."
    :K Örök igazság, ami jól, problémamentesen működik, ahhoz nem érdemes hozzányúlni.

    "azt ne mond nekem, hogy ami kijön 2 havonta driver akkora teljesítményjavulást hoz, hogy megéri szenvedni vele."
    Hozhat, de leginkább új/újabb kártyáknál és egyes játékoknál. Tehát ezekhez érdemes lehet feltenni, ha valakinek teljesítményproblémái vannak adott játékoknál. Régi kártyáknál már más a helyzet, az új driver ott legtöbb esetben nem igazán hoz plusz teljesítményt, de az sem kizárható, hogy valamely játék/játékoknál ad valamennyi többletet. Ebben az esetben akkor éri meg frissíteni az illesztőprogramon, ha valakinek pl. játékokban grafikai bugjai vannak különböző helyeken, ezeket - legalábbis Nvidiánál - javítani szokták az új driverekben. De ide vehetünk még különböző hibákat, bugokat, amelyeknek nem játékokban vannak. Szóval, ha valakinek problémái vannak a régi kártyájával, akkor annak érdemes feltelepíteni az új meghajtóprogramot. Persze frissítés előtt, a hivatalos oldalon ajánlott átolvasni, hogy melyek még a támogatott hardverek és az alapján dönteni, illetve a Release Notes-ot sem egy rossz dolog átfutni.

    TheProb: Látom a lapozófájlos esetleges megoldás nem jött össze. Ha a 340.43-as betát használod, akkor szerintem is tegyél egy próbát a 337.88-as WHQL-el. Nekem egyelőre ez van fenn, egy újabb játéknál van vele problémám, amit elvileg már javíották az újabb bétában, de meg szeretném várni a legújabb WHQL-t (ami állítólag hamarosan jön), így majd akkor lefrissítem. Ezt leszámítva nekem nincs vele problémám.
    Mondjuk jó lenne tudni, hogy a te problémád mikor jött elő. :K
    Szerk.: Egyébként nekem a "számítógepen kevés a memória" üzenettel 4 GB-t RAM-nál találkoztam, amikor kicsi volt a lapozófájl mérete és egy program komolyan használta azt. Ilyenkor a lapozó terület szépen betellett, a fizikai RAM-ban még volt hely ugyan, de ilyen üzenettel találtam szembe magam. Ezért gondoltam arra, hogy a nálad is a lapozó terület telhetett meg.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák