Új hozzászólás Aktív témák

  • #41133696

    törölt tag

    válasz Marci__ #27036 üzenetére

    Még nem próbáltam ki. Igazából az a gond, hogy az alapbeállítás - miszerint Streamelés közben nem alszik el -, számomra tökéletes lenne... a gond az, hogy ez utána sem alszik el :D Inkább csak bosszant, hogy nem teszi meg, mert egyébként nagyon ritkán van az automatikus elalvás funkcióra szükségem. Rendszerint éjjel magam szoktam aludni küldeni, és úgy megy is. Az automatikus alvásnak ott van szerepe, ha véletlen úgy felejteném a gépet, és senki nincs aki megtegye helyettem, akkor ne menjen már órákig üresjáratban.

    (#27035) @matthew@: A Windows 8 esetében az a gond, hogy ezek a megoldások nem lehet tudni meddig működnek. Az MS új frissítési metódust vezetett be :

    "Ezzel a lépéssel a szoftvercég azt jelzi, hogy a Windows 8 nem egy statikus rendszer lesz, amit egyszer elkészítenek, aztán pedig nagyjából úgy is hagynak, hanem rendszeresen frissülni fog. Akárcsak az okostelefonok rendszerei, elvégre a Microsoftnak már azokhoz kell igazodnia."

    Index cikk

    Szóval lehet jön egy olyan foltozó kedd, amikor pont ez a rész fog frissülni, és esetleg jó esetben nem működik tovább a harmadik féltől származó cucc, rossz esetben megborul az egész rendszer. Szóval ezért (sem) szoktuk ajánlgatni az ilyen cuccokat. A Te esetedben a szülők kérdése olyan indok, mely megérthető is, de a legjobb az lenne, ha ismerkednének vele pár napig és ha végképp nem megy csak akkor kerülne fel egy ilyen nem hivatalos, de a rendszerbe mélyen belenyúlkáló eszköz.

Új hozzászólás Aktív témák