Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Megint gondom támadt a rendszerrel. Magyar Win8 x64-esem van és nem tudok játszani a Crysis Warheaddel. Utána olvastam neten, mindenkinél normálisan megy. Nálam el se indult. Felraktam a Visual C++-okat amiket találtam, feltettem valami DirectX websetupot nem bízva abban, hogy ami a Win 8-ban van ki tudja elégíteni a dx9-es igényeket is. A szimatom nem csalt, elindult, de az első pálya betöltése közben szablyával kezdi művelni (szabálytalan művelet gyk.) Ha a lemezen lévőt akarom feltenni, azt írja, hogy a cabinet file nem megbízható és győződjek meg a griptografikus szolgáltatások és a certification ellenőrzés bekapcsolt mivoltáról. Ez Mianmar? A játék amúgy eredeti.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest