Új hozzászólás Aktív témák

  • efi99

    senior tag

    válasz King Unique #71451 üzenetére

    Szerintem most már vegyél vissza az észosztásból, mert el fog fogyni és neked nem marad. Mindenkit lehülyézel, hogy ne írjuk le, mit gondolunk, mert nem értünk hozzá, biztos csak képről láttunk olyant, meg úgy általában - nyilván veled ellentétben - nem vagyunk az operációs rendszerek felkent doktorai.
    Leszarom, hogy mi elavult, meg mi nem, a felhasználó véleménye számít, ő dönti el, hogy számára melyik megfelelő, nem pedig az, hogy arról mit gondol a gyártó és főleg, hogy mit gondolsz te. Lehet sokkal régebb óta használom őket (meg van rá az esély, mert 3.1-gyel kezdtem), mint te, az is lehet, hogy sokkal többet, meg az is lehet, hogy sokkal többfélét. A szerinted általam nem ismert W10-et napi 8 órában vagyunk kénytelen használni a munkahelyemen, úgyhogy jobban tiszteld a másik felet, mert könnyen lehet, hogy többet látott és tapasztalt, mint te.
    Ha mi írunk valamit, akkor nem győződ kihangsúlyozni, hogy mindig tegyük hozzá, hogy "szerintünk", de amúgy sem számít semmit a mi véleményünk egyszerű kocafelhasználóként, mert te majd megmondod a tutit, időt-energiát nem sajnálva bekezdéseken át ömlengve, nem elfelejtve megjegyezni mindegyik végén, hogy miért vagyunk éppen ostobák annál a tételnél.
    Úgyhogy, ha más nem tudsz csak személyeskedni, akkor fejezd be, mert rohadt hiteltelen vagy.
    Továbbá közöd nincs hozzá, hogy mit telepítek a gépemre és milyen módon, úgyhogy ezt is befejezheted, mert én is elkezdem terjeszteni, hogy az összes programod lopott, pont ugyanennyi hírértéke lesz ennek is, mint a te sehova nem vezető vagdalkozásodnak.

    [ Szerkesztve ]

    Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.

Új hozzászólás Aktív témák