Új hozzászólás Aktív témák

  • coco2

    őstag

    Nézegetem a cikkeket a frissítési problémáról, és nem igazán tudom eldönteni, hogy a népek csak trollkodnak-e, vagy tényleg annyi a gyakorlati érzékük, mint mackósajtban a brummogás.

    Az átlag felhasználó automatikus fissítésen hagyja a windows-t. Hogy miért? Mert ott van a menüben az automatikus frissítés mellett, hogy az az ajánlott. Aki úgy hagyta a gépét, annak pusztán az időrend miatt elsőként felment a gépére a "KB4093113", ami egy áprilisi előzetes, és valami 215 megabyte volt. Időben utána látta csak a frissítési szolgáltatás a "KB4093118"-at, ami egy kiegészítés az áprilisi frissítéshez, és 31 kbyte.

    Szóval olvasom a cikkeket, hogy mi a probléma a frissítéssel, meg mit kellett volna máshogyan csinálni, hogy elkerüljék a problémát, meg ha mégis kézileg frissít valaki, akkor most hogyan csinálja, de egy árva szót nem szól senki arról, hogy ha már valaki bekapta a meglepetést, és pedig tuti nagyon sok millióan kapták be, akkor mi a fenét csináljon utána?

    Jó, igen, tudom, telepítsen windows 10-et, remek.. :)

    Akinek nem volt kézi vezérlésű rendszer visszaállítási pontja, mit tehet azokkal a frissítésekkel, hogy leradírozza a problémát?

    កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

Új hozzászólás Aktív témák