Új hozzászólás Aktív témák

  • kateb

    tag

    Sziasztok!

    Kérdésem lenne Win7 frissítéssel kapcsolatban.
    Telepítettem a Win7 64 bites verzióját egy laptopra. Ment minden, mint a karikacsapás, program sikeresen elindult. Miután a hálókártyát is munkára bírtam, lett net és a windows persze 5 percen belül már letöltött két frissítést, mindjárt telepítette is magát és újraindításért esedezett.
    Gondoltam egye fene, mi baj lehet, újraindítottam. Feljött a szokásos képernyő, hogy fontos frissítések telepítése zajlik, ne kapcsolja ki, stb. Itt azt látom, hogy a folyamat 30 %-nál tart, majd a képernyő kikapcsol, a gép nem, de a működés közben folyamatosan világító led villogó üzemmódba vált és ez így is marad egy darabig. Aztán újra indul a win, de amikor a jelszót bekérő képernyőre kerülne a sor (azt már nem látom meg), akkor a panelről eltűnik minden, csak egy szürke felületet látok. A win indulási hangját hallom a hangszóróból, de látni semmit nem lehet A gép semmire nem reagál, így marad az akksi eltávolítása, majd újraindítás csökkentett módban.
    Itt aztán automatikus frissítések letiltása, ezután visszatérés az utolsó működőképes állapotra és boldogság, mert ismét jól megy a win.

    5 percig. Aztán ismét megjelenik a felirat, hogy a frissítés telepítette magát, indítsam újra. Amíg az újraindítást nem teszem meg, természetesen jól működik minden, de az első újraindítás vagy kikapcsolás után ismét nem tölt be a rendszer, vagy csak egy darabig ( vagy csak nem látszik). Megint akksi ki, csökkentett mód, stb.
    Persze már új frissítéseket nem tölt le a tiltás miatt, de ami már a gépen van, az egy idő után magától települ és kezdődik minden előröl.
    Szóval az lenne a kérdésem, hogy ezeket a frissítő fájlokat, amiket már letöltött, ki lehet-e gyomlálni a Windows-ból, mert valahogy jól eldugja őket és ha ki lehet vakarni, akkor honnan, hogyan és mivel? De már az is jó lenne, ha nem telepedne magától. Úgy látom a 4. kör után, hogy ha kikapcsolom a wifit, akkor nem települ (mintha a netről jönne a parancs, hogy telepítsd magad), viszont így netezni sem lehet, tehát ez rossz megoldás.
    Ötlet?

Új hozzászólás Aktív témák