Új hozzászólás Aktív témák

  • saguaro

    tag

    Sziasztok!

    Volna nekem 1 problémám.
    Mióta kijött a Win 7 beta, azóta használom aktívan a rendszert. Mindig a legfrissebb verzió van fent, WU-n jönnek a frissítések, eredetiben van meg.

    Win 7 Ultimate x64-es rendszerről van szó, ami 2 hete lett újrahúzva, új vinyó miatt.
    Régi rendszeren fél évvel ezelőtt volt 2 hónapig olyan gondom, hogy ha töltöttem valamit, eleinte naponta, aztán sűrűbben, aztán pedig amint maxon töltött valami, rögtön a windows eldobta a hálózatot. Tiltani kellett a hálókártyát, majd engedélyezni, routert resetelni, gond megoldódott.
    Aztán valaki ajánlott egy programot, nem tudom mi volt az, megoldódott a problémám. Azóta se jött elő.
    Viszont, az új win-el, 2 hétig nem volt semmi gond, de az utóbbi 3 napba folyamatosan ez a helyzet. Töltenék bármit LE, amint maxon jön, 7.2MB/s-el, 3mp után levágja a netet, magától újra se indul. Vagy újraindítom a gépet, vagy hálózat letilt, router reset, ezek oldják meg a bajt.
    Routernek semmi baja, másik két gép is van a hálózaton, egy XP-vel, egy pedig OSX-el, mindkettővel ha maxon töltök akár órákon át, semmi baj nincsen, nem dobják el soha a hálót.

    Ha a feltöltés maximumon megy, az se zavarja, csak a letöltéstől döglik be, és elég idegesítő, hogy percenként kell megtegyem. :F

    Nem azonosított hálózatot ír ki általában.

    Valami ötlet?

    Az ember annyit ér, amennyit változtat a világon - Marlowe

Új hozzászólás Aktív témák