Új hozzászólás Aktív témák

  • szabonagyur

    félisten

    válasz LonGleY #39105 üzenetére

    Saját vélemény:
    -Az első dolog az szubjektív, érdekes napi szinten 12+ órákat is dolgozok rajta, otthon meg cégnél is, nem ütköztem semmi problémába. Nem tartom fél napig az egeret jobb oldalt, hogy előjöjjön a Charmbar, stb.

    -MS Acc egyáltalán nem kötelező, telepítéskor megkérdi van vagy nincs. Ha nincs akkor regisztrálhatsz vagy beléphetsz helyi fiókkal. Mivel nem tetszik a modern felület így az app rész sem vonatkozhat rád, hogy ahhoz kell az MS fiók, ha meg kell az app fogadd el, hogy új felületre jött elő és kell hozzá MS cím. (lásd androidnál a gmail cím).

    -Hardveresen a processzor az egyetlen ami követelmény, Windows 7 esetén is vannak követelmények, az más hogy mindenki felrakta 10 éves gépekre is, de utána csak a sírás ment, hogy bizony lassú. Itt mondhatni nincs lehetőséged nem alkalmas hardverre feltenni a rendszert.

    -Aero megint relatív, amikor bejött azon sírtak sokan, hogy minek van meg minek átlátszó, akinek meg most kell van helyettesítője, bár szerintem 100-ból 2 ember akinek feltűnt egyáltalán, hogy nem olyan mint volt.

    -A felület meg igen átmenet, felkészít a várható jövőre. Jobb lett volna egyből kirakni a desktopot belőle? Nem!

    Összegezve: a 2 rendszer egy szinten van, vannak újítások a Win8 esetében ami sok embernek hasznos lehet, de semmiképpen sem rosszabb, akinek nem kell nem kötelező használni.
    Olyat kell felrakni ami megvan eredetiben!

    A gépem: Asus F5SL, 2008 augusztusi és nem éppen új gép. Több mint 100Mb-os excel táblák és makrók futnak rajta.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó: DUPLO 10978 120 db-s bontatlan

Új hozzászólás Aktív témák