Új hozzászólás Aktív témák

  • #41133696

    törölt tag

    válasz #41133696 #37001 üzenetére

    "Vannak olyan szoftvergyártó cégek (mint pl. a Firefox), ahol viszont a nyitottságot, átláthatóságot, a jövőt szolgálják."

    Na ez a marketing bla bla, meg ők, hogy nonprofitok, és annó azért jöttek létre mert nem volt más nyílt forrású böngésző (akkor sem volt igaz), most meg pláne nem, szóval el is húzhatnának, mert a Chrome jobb is meg gyorsabb is, illetve szabványkövetőbb is. A Chrome már képes anélkül lefrissülni sokszor, hogy át kellene lépni rendszergazdai fiók alá, a Firefoxszal kapcsolatban viszont hiába fut egy ilyen szolgáltatás, csak nem igazán jön össze neki. Arról nem is beszélve, hogy megváltoztatják a menüsor betűtípusát, aztán máris indokolt a főverziszóm ugrás :)

    Az Internet Explorer-nél a frissítés is kényelmesebb, havonta egyszer kap egy frissítést, egy újraindítás, és kész, nincs szükség rendszergazdai fiókba lépegetésre. Ennyit erről.

    Az MS-nek meg annyi szabadalma van, hogy szinte minden évben sikerül valamelyik nagy riválisát perbe fognia mondván, hogy az ő szabadalmát sérti.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák