Új hozzászólás Aktív témák

  • PAtr0n

    addikt

    Sziasztok!

    Több problémám is van. Win7 Enterprise 64bit.
    1. Miért van az, hogy nem indul el csökkentett módban a gép? A Classpnp.dll betöltésénél áll meg, és újraindul. Olvastam már egy csomó mindent, de eddig semmi nem használt. Írták, hogy vírusok is blokkolhatják, meg hogy Win7 javítólemezzel meg lehet javítani. Más működő módszer nincs?
    2. Az egész abból indult ki, hogy a Metro 2033 benchmark kidobál mindig ugyanott MSVCR80.dll-el hibával. Ez valami Microsoft Visual C++ 2010-es fájl lehet úgy olvastam neten, de hiába rakom fel a legfrissebbet belőle, nem oldódik meg. Ezért letöltöttem egy másik ilyen dll-t,(más méretű, és újabb mint ami nekem van), a helye is megvan a Windows --> winsxs könyvtárban, igen ám, de ott nem tudok felülírni semmit, hiába vagyok rendszergazda.
    3. Ezért akartam csökkentett módban indítani a gépet, hogy hozzáférjek a windows system fájlokhoz, és felülírjam ezt a dll-t (mármint amit a metro hiányol, MSVCR80.dll-t).

    Bárminemű ötlet, a fentebb leírt problémákra? Tehát a lényeg a csökkentett mód, vagy legalábbis az, hogy bele tudjak nyúlni a Windows könyvtárba.

    Köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

    "Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

Új hozzászólás Aktív témák