Hirdetés
Aktív témák
-
BaziJoe00
tag
Üdv!
az lenne a problémám hogy feltettem egy win7 optimalizer progit amiben van egy ilyen lehetőség hogy bekapcsol egy checkbox kiegészítőt a fájlokhoz hogy ne kelljen ctrl nyomni a több fájl kijelöléséhez. NEM ÁLLÍTOTTAM BE még mielőtt ráfognátok teljesen automatikusan bekapcsolta és egyszerűen nem tudom kikapcsolni. rendszer visszaállítást nem tudok csinálni mert annál is hibát ír és ez sem tiszta.
tehát hogyan lehetne kikapcsolni a chechbox funkciót?
miért nem működik a rendszer visszaállítás? -
BaziJoe00
tag
A problémám a következő!
Elkezdtem letölteni egy fájlt firefoxal és nem sikerült letölteni hibát írt a böngésző és leállt a letöltés.A probléma az hogy létrejött egy 0 kb-os file ami nem rendelkezik kiterjesztéssel és nem engedi törölni a op rendszer ezt a bizonyos fájlt: "Az elem nem található Többé már nincs ezen a helyen". Próbáltam az unlockereket de nem hajlandó müködni egyik sem win7 64 bit ultimaten. -
BaziJoe00
tag
válasz Psychonaut #37400 üzenetére
5 ször indítottam újra még mindig ott van 3 napja ezzel küszködök
-
BaziJoe00
tag
A problémám a következő!
Elkezdtem letölteni egy fájlt firefoxal és nem sikerült letölteni hibát írt a böngésző és leállt a letöltés, már nincs benne a letöltési listában és ha újra letöltöm akkor egy új fájl jön létre.A probléma az hogy létrejött egy 0 kb-os file ami nem rendelkezik kiterjesztéssel és nem engedi törölni a op rendszer ezt a bizonyos fájlt: "Az elem nem található Többé már nincs ezen a helyen". Próbáltam az unlockereket és egyéb takarító programokkal de nem hajlandó müködni egyik sem win7 64 bit ultimaten. -
BaziJoe00
tag
válasz Fire/SOUL/CD #37717 üzenetére
Üdv azt írja a fájl nem található de a dir parancs hatására kiírja tehát ott van, illetve látom a mappában is, de a rendszer azt az üzenetet dobja ki hogy nem található.
MBAM-ot lefuttam talált falóvakat meg adwereket de azután sem engedte a törlést -
BaziJoe00
tag
válasz Fire/SOUL/CD #37730 üzenetére
Már volt egy teljes bootos fáj rendszer ellenőrzés de semmi.Esetleg a HDD regenerator szerinted segíthet?
-
BaziJoe00
tag
válasz Fire/SOUL/CD #37732 üzenetére
Nem úgysem engedi akkor is azt írja a fájl nem található pedig ott van, a mappában a 0kb-os fájl!
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest