Hirdetés
Aktív témák
-
brd
nagyúr
-
nagyúr
válasz artiny #19020 üzenetére
Mondjuk 2 böngésző vagy 200 mega rammal! Minek egyszerre két böngésző? Mármint futtatni!
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz artiny #19715 üzenetére
Az egyes pontban, a mappa beállításoknál nézz szét. Sajátgépet nyitsz,, majd egy alt gomb és mappa beállítások.
Sajnos a másikban nem tudok segíteni.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Laccoss
addikt
válasz artiny #20068 üzenetére
Mozilla oldaláról kell olyan kiegészítőt leszedni, hogy Flashgot. Mikor telepíted beépül a firefoxba, és ha olyan helyen jársz ahol flash van, és menthető, akkor egy kis filmszallag (mozi) jelenik meg alul a statuszsornál. Arra rákattintva menti, az mp3at, vagy flv, vagy mp4et, vagy épp amilyen formátumban meg van hívva a lejátszóba a fájl.
[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
válasz artiny #20473 üzenetére
Azt aztán keresheted... a boot.ini egy szöveges fájl volt, hivatkozás hogy miről bootoljon. Ami neked kell az a boot sector az nem a boot ini és nem is a többi fájl. Az olyan dolog amit nem látsz.
Vistához:
* copy DVD contents to D Drive (ie: d:\Vista)
* download cdimage.exe
* copy cdimage.exe to ROOT drive of d:\
* then use command prompt & change dir to d:\
* type the following command "cdimage.exe -lVISTA_EN_DVD -m -u2 -bd:\Vista\boot\etfsboot.com d:\Vista\ d:\Vistax86.iso"
* windows vista bootable requires UDF file system & the above command creates the iso image with UDF file system.
* burn the iso to DVD restart & boot from the DVD
* 100% working... Tested Already...!![ Szerkesztve ]
-
bobsys
veterán
-
nagyúr
válasz artiny #26826 üzenetére
64 bitnél kb ennyinek kell lennie. 32 bitnél is lehet, attól fűgg, mi van autó induláson.
Nekem kb a 640 mega ramot eszik, vagy 700-at, utána vissza megy 600 körülire.
2 gigából nekem. Amúgy meg 4 gigánál majd dupla annyit eszik kb. Ez normális."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
válasz artiny #31467 üzenetére
Duplán kell beírni ugyanazt. Tényleg 2x ugyanazt hibázod el?
Offline NT Password & Registry Editor, Bootdisk / CD 4MBTiny Rescue Kit 146MB
Ezeket még telóval is le lehet tölteni. Mind2 ISO bootdisk, és resetelni lehet a jelszót.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
artiny
őstag
válasz artiny #44925 üzenetére
megj.: ha feltelepitem virtual xp re akkor megy a hang a programban...
lehet ott lett valmi elállítódva,amikor bekapcsoltam a controlpanel>>>sound - Recording fülön a STEREO MIX-et.(ez azért kellet,hogy elinduljon a COD4 . mivel ez nélkül hibaüzenettel leállt a játék) Próbáltam vissza állítani (apply>>ok),de semmi változás...sok variálás és kombináció ellenére is.
A programban is próbáltam a varróállásokat...de szerintem ott jó minden (azóta volt un és reinstal is a programmal)
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Okos Otthon / Smart Home
- SSD kibeszélő
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen TV-t vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- PlayStation 5
- Nem lesz Stalker 2
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs