Hirdetés
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
Nalam volt a hiba, mert sem a PPPoE kapcsolat nem volt jol beallitva valamint az IE alatt sem volt a Kapcsolatoknal Alapertelmezet-re allitva, igy hiaba huztam bele az Inditopultba bejelenkezes utan feldobta az PPPoE kapcsolat ablakat. Ezt:
Ezert a Rasdial parancsot hasznaltam parameterezve de most hogy helyesen allitottam be a dolgokat, valoban eleg csak belehuzni a parancsikont az Inditopultba. Most mar en is igy hasznalom.Lars: #31545 De kilehet, about:config browser.download.manager.scanWhenDone False -ra allitva
SymbianOS Abban igazad van hogy a 32 bites W7 alatt az FF 4.x valoban gyorsabban indul, 64 bites alatt jo par masodpercig daral a vincsi amig elindul. Az FF 3.x -nek mindegy mert az gyorsan felall mindket W7 verzion.
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
válasz Steelmanus #31554 üzenetére
El is lett halasztva 2011-ig a kiadás, ami nem is csoda - a 6-os betát kvázi minden fórumon szidják, mint a bokrot...
Sectumsempra - For Enemies
-
Belba
őstag
Kedves Zolás!
Ha a fájlt megragadod az egérrel és áthúzod egy másik mappába, akkor : ÁTHELYEZED...
Ha a fájlt megragadod az egérrel és áthúzás közben a másik kezeddel lenyomod a CTRL-gombot, akkor : ÁTMÁSOLOD...
Ha egyszerre több fájlt akarsz ugyanazon másik mappába átmásolni : CTRL-gombot lenyomva sorra kijelölöd a fájlokat és a CTRL-gomb nyomvatartásával áthúzod a kiszemelt mappába az összes kijelöltet...
(Vagy a fájlokat másképp is kijelölheted sorra, ha mindegyiket bejelölöd a mellette levő kis ablakában.)Nem olyan bonyolult, kicsit gyakorold!
< A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást. >
-
kissdl
csendes tag
válasz neorow1 #31509 üzenetére
Szia!
Írd már meg légyszíves a kártya PartNumber-ét (PN), és pontos típusát!!!
Az SMC honlapján azt kérik, csak ekkor adnak hozzáférést a driverekhez.
Az AIDA64 Extreme Engineer Edition-nal is ki tudod olvani, meg a kártyán is rajta van!Üdv.: szuper
[ Szerkesztve ]
''Tévedni emberi dolog, de roppant kínos...''
-
Zolás
addikt
Aha akkor itt rontottam el
Ezt nem lehet megforditani? Valahol be van ez állitva gondolom a win beállitásaiban csak át lehet állitani. Vagy nem?Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
törölt tag
Sziasztok!
Haverom feltette a Windows 7-et (x64) és a meglévő két partícióból most csak 1-et tud használni (a rendszert értelemszerűen), a másikat "nem elérhető" üzenettel nem nyitja meg. Találkoztam már ilyennel én is, a lemezkezelésben a meghajtó betűjelet módosítva\megadva jó lett akkor. Nála ez nem használ.
Mi lehet a megoldás? -
doddencs
senior tag
Hali
A gadget-ekkel akadt olyan problémám, h. kb egyik pillanatról a másikra, ha leviszem a képernyőt az asztalra (win+D, v. jobb alsó tálca gomb), leviszi már a gadgeteket is.
Elég idegesítő dolog, és már próbálgattam a gadgeteket állítani, leállítottam feladatkezelőben, gép restart, és nem változott semmi. Gondolom vmi egyszerű dologról lehet szó, de nem találom.
Előre is köszi a segítséget.
Üdv.
insanity2: megformázni sem engedi a meghajtót?
-
polonic
félisten
Ez gadget eltűnés vagy nem a windows szelleme miatt van. Nagy titok őrzi a kiltétét.
Ez téma volt nem régen. Van akinek eltűnik, van akinek nem. -
nagyúr
válasz doddencs #31561 üzenetére
Ilyen probléma már múltkor is volt. Szerintem nem jó gadget okozza ezt a problémát, vagy téma, ahogy írják. Nekem pl nem csinál ilyet, ha az asztal ikonra kattintok... Akkor is látom a gadgetet.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Rebirth II.
tag
Nem konkrétan ide tartozik, de a boot sorrendet hogyan tudnám megváltoztatni? Azaz ne Ubuntu, Ubuntu Recovery, Memtest 86, Windows 7 legyen hanem Windows 7, ubuntu ....
Mert így ugye ha lekések a 8 mp ről az ubuntu indul el, ami nem is lenne gond kivéve ha nem azt akarom
-
doddencs
senior tag
válasz Sub-ZeRo #31565 üzenetére
csak már vagy egy éve ugyanazokat a gadgeteket haszálom: gmail, foreca időjárás, és egy notes.
téma se nagyon jöhet szóba, azon se változtattam, és kontrasztostól elkezdve mindenhol fennáll a probléma. újraindítás sem hiszem h segítene, de nincs is kedvem azt próbálgatni.
Na mindegy, akkor ez még sem egy egyszerű eset.
-
Ombi5
őstag
Udv.
windows 7 professional HUN ezt irta ki, DMAC LIMIT. Ez mit takarhat pontosan?
-
TRob1
veterán
válasz Rebirth II. #31566 üzenetére
Szerintem itt be tudod állítani hogy mi induljon: vezérlőpult/rendszer és bizt./rendszer/speciális rendszerbeáll./indízás és helyreáll. beállítások
¤ R'n'R ¤
-
nagyúr
válasz doddencs #31567 üzenetére
foreca, gmail? Ezek mind win-hez vannak, vagy külön kell programmal feltelepíteni?
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Laccoss
addikt
Hogy az aktivált mennyiségi licenszkulcs elérte a DMAK-korlátot.
Tisztaszoftver.hu szerint: "Tisztelt Ügyfeleink! 2010.10
A Windows 7 termék aktiválási kulcsa elérte a limitet. A problémát eszkaláltuk a Microsoft felé.
Hibajelenség: 0xC004C020 hibakód.
Az aktiválási kiszolgáló jelentette, hogy a DMAK- korlát túl lett lépve.
Nagyon köszönjük türelmüket!"[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz doddencs #31573 üzenetére
Aham. Hát próbáld ki csak a gyáriakkal, hogy azzal mit csinál.
-
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
A lányom megcsapkodta a billentyűzetet,és aktiválhatott valamit,mert azóta szinte minden gombra valami furát csinál a rendszer.Pl D--> lemegy asztalra,space-->kezeléstech központ,M-->vezérlőpult/valami,Vízszintes nyilak,oldal szélesség változtatása.
Meg tudjátok mondani, hogy mi lett bekapcsolva,és hogyan kapcsolhatom ki?
Köszi!
Dodo -
Gorneck
legenda
Megjelent a natív 64bites CCleaner...haladunk...
Gorneck#1239
-
nagyúr
-
Gorneck
legenda
válasz Psychonaut #31589 üzenetére
Uninstall előtte legyen...akkor kerül minden a megfelelő mappába...
Gorneck#1239
-
Picco
addikt
no emberek, elegem van a windowsombol.
elozo win 32 bit, eredeti ~1 ev utan kezdte, bekapcs utan udvozlo kepernyo elott kozvetlenul fekete kepernyo, nem reagal semmire.
reset utan mindig elsore felall de youtube nem megy, zold kep. fel evig hasznaltam meg, utana magatol helyrejott. utana megint rakezdett, de mivel nemreg vettem SSD-t ugyis ujra kellett rakni.mostani win 64bit 2 honap, viragbolti, ugyanez......
tuning-al es nelkule is csinalja. a rendszer ezek mellett teljesen stabil, minden jatek/program hibatlanul megy rajta.
valaki meg tudja mondani nekem a kivalto okot? most raktam ujra a win-t, nem akarom megegyszer
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
félisten
válasz Morden24 #31549 üzenetére
1. legújabbat mindig mindenből!
+6 nem úgy jöttem be, a szokásos félreértés megy, mint az életben is.
New! Biztosan a 64 bit nyűgje de lassan töltök be, a noti alázza az asztalit életében először. Igaz ha már megy akkor fordul a kocka sebességben. Élményindex nagyban javult a 32 bithez képest, CPU-RAM,HDD terén!
Lassan csak megbarátkozok vele!
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
K1m3rA
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom hogy foglalkoztatok-e már ezzel a témával, de ezt a pár ezer hozzászólást nincs időm ezügyben átnézni...
Letöltöttem a Windows 7 hivatalos 90-napos próbaverzióját, vagyis a 64 bites Windows 7 Enterprise-t. Miután betöltődik a rendszer -és látszólag minden program-, eltelik pár perc és váratlanul felugrik a CPU-kihasználtságom 20-25%-ra és itt is marad amíg újra nem indítom a gépet (viszont akkor kezdődik elölről a dolog... )! Azt is megfigyeltem hogy a folyamat előtt a HDD-m elkezd dolgozni kicsit, de hogy min, azt nem tudom, hiszen a programok akkorra már elvileg mind betöltődtek... Készítettem pár képet a futó alkalmazások listájáról, de azok közül látszólag egy program sem terheli a procit. Aztán megnéztem az Erőforrás-figyelőt és ott vettem észre egy Rendszermegszakítások nevű folyamatot, aminél már látható a fent írt processzorterhelés! Fogalmam sincs hogy mi lehet ez, mit csinál a háttérben és miért foglalja le a processzoromat, de meglehetősen zavaró a dolog. Vírusirtást csináltam a teljes rendszeren, a AVAST és az AVIRA nevű programokkal, de semmit nem találtak...
Tudnátok segíteni abban hogy mi okozza ezt, illetve hogy miként lehet megszüntetni?A gépem paraméterei:
Alaplap: Gigabyte X48 DQ6
CPU: Core 2 Quad Q9650
RAM: DDR2 2x2GB Kinkston Hyper-X CL5 1066Mhz
VGA: AMD HD4850 Vapor-X
Táp: Corsair HX450
Hangkártya: Sound Blaster Audigy -
Picco
addikt
válasz Psychonaut #31593 üzenetére
uj drivert termeszetesen probaltam a regi rendszerrel, semmi valtozas
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
-
Picco
addikt
válasz Psychonaut #31598 üzenetére
99% h igen.
2 honapig tokeletesen ment.
tesom is mondta h par regen neki is volt mar ilyen, talan vista-val. de annyira kulonbozo hardware es software-ket hasznalunk h az csak na.
a masik relytely h idonkent gondol egyet es meggyogyul par hetre/honapra**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
Aktív témák
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- BestBuy topik
- Hardcore café
- Milyen okostelefont vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Interactive Brokers társalgó
- Linux kezdőknek
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest