Hirdetés
Aktív témák
-
félisten
válasz Morden24 #10400 üzenetére
Én egyszer próbáltam.
Csak messengert használok, és ott azt tapasztaltam, hogy az ismerőslistám megmaradt, de ők nem láttak már engem. Újra fel kellett őket vennem egyenként.
Meg kell jegyeznem, hogy akkoriban még windows messengert használtam, nem Live Messengert - nem tudom, hogy ez bekavarhat-e.
Remélem, nem teljesen haszontalan, amit leírtam.[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Morden24
nagyúr
válasz kashuk #10375 üzenetére
1. Van tisztaszoftver program. Ha felsőoktatásban tanulsz, kapásból jogosult vagy rá.
2. Ha nincsen, akkor is fel lehet rakni time trial módban. Szerzel valahonnan egy eredeti telepítőmédiát (azért csak van egy nyamvadék ismerősöd, akinek van egy eredeti szoftvere), és szépen felrakod kód nélkül. Így rearm-olással 120 napig tudod használni. Természetesen utána is újra lehet telepíteni.
3. Attól, hogy "mindenki" (kikérem magamnak, és még páran vannak itt) a torrentről tölti le a szarjait, még nem kell úgy tenni, hogy ez a normális, ergo nem kell mellette érvelni. Ha nincsen rá cash vagy hajlandóság, akkor úgyis warezolni fogsz, de legalább ne dörgöld mások orra alá.
Sectumsempra - For Enemies
-
Morden24
nagyúr
Nem tudom, majd jobban utánanézek a dolognak holnap szerintem.
Hát, a Messenger lenne a legkisebb gondom, mert azt a 15 embert (konkrétan annyi) nem lenne nagy para újra felvenni, de ugye ehhez kapcsolódik a Microsoft Connect, a GfW Live, meg ilyenek.
Szóval nekem az lenne a lényeg, hogy minden beállításom (pl. hírlevelek) maradjon a régiben, csak az emailem meg legyen változtatva
Na, kár volt kérdezni... most néztem meg a Live ID-bejelentkezés után, és elvileg meg lehet változtatni... na akkor ennyit erről. Majd valamelyik nap nekiállok.
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
2011-ben jön a Windows8 végleges?
Akár igaz akár nem, érdekes kis PDF doksi tölthető le innen
Windows 8:
RTM: Friday, July 1, 2011
Mainstream Support: Friday, July 1, 2011 – Thursday, July 1, 2016
Extended Support: Friday, July 1, 2016 – Thursday, July 1, 2021Windows Server 2012 (Windows 8 Server):
RTM: Monday, July 2, 2012
Mainstream Support: Monday, July 2, 2012 – Friday, June 30, 2017
Extended Support: Monday, July 3, 2017 – Friday, July 1, 2022Office 2012 (Office 15):
RTM: Monday, July 2, 2012
Mainstream Support: Monday, July 2, 2012 – Friday, June 30, 2017
Extended Support: Monday, July 3, 2017 – Tuesday, July 5, 2022[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
félisten
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
killipoly
aktív tag
Szisztok!
Bocs a lama kerdesekert elore.
Szoval,jeleneleg egy 32bites win 7 ultimate-em van fent egy dell xps16 notebook-on,de mivel ugye a 32es nem tamogatja a 4 giga ramot,ezert egy 64 eset tervzek ujratelepiteni.
Konkretan egy Dell editiont,amirol kerdeztem a feltotol a torrent oldalon ahol fentvan es ezt a valaszt kaptam:
Hello!
Először is, a Dell azt jelenti, hogy kifejezetten dell gépekhez, de csak azokhoz, amiket ők alkalmasnak találtak win 7 futására. Ha a tiéd közéjük tartozik, akkor driver miatt nincs miért aggódni, netán még a dell supporton is fennt vannak win 7 driverek. Amúgy meg érdemes az egyes hardverkomponensek gyártójának oldalára is felnézni.
Eme oprendszer fő lényege, hogy nem kell sem aktiválni, sem serial, ha a géped benne van a fennt említett listában...így működik az windows update, meg minden.Es a gepem a listan van..
Erdemesnek latjatok a 64 bites illetve konkretan ennek a rendszernek a feltelpiteset?
Nincs tapasztalatom 64es rendszerrel,hallottam jo es rossz tapasztalatokat is.(rossz tapasztalatkent foleg a driverek hianayat)
Ott van lehetosegnek az is hogy 32eset rakok fel megint csak egy patchel ami altal tamogatva lesz a 4 giga ramom.
Mindenkinek szep napot![ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
Azért okos a win7. Mögé teszek egy video ablakot, magától eltűnik a start menü, pedig nincs beállítva. Ilyen biztos nem volt vista,xp alatt vagy csak nekem nem tűnt fel.
-
Morden24
nagyúr
válasz killipoly #10409 üzenetére
Erdemesnek latjatok a 64 bites illetve konkretan ennek a rendszernek a feltelpiteset?
A 64bitesét igen, konkrétan ennek a torrentes szemétnek a telepítését nem.
Ott van lehetosegnek az is hogy 32eset rakok fel megint csak egy patchel ami altal tamogatva lesz a 4 giga ramom
Nem, nem igazán van ilyen lehetőséged.
-
mycso
veterán
A problémámra senkinek sincsen ötlete???
Találtam egy hasonló problémát, de ott a srácnak még a bétával volt ilyen gondja ám ott sem tudtak neki segíteni: [link]
Nálam annyiban másabb, hogy szépen lassan (tehát másolgatások nélkül is) elfogy a memória. (bár winyó használat az van torrent, stb)
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Morden24
nagyúr
Ha valami winyót igénylő műveletet indítok, pl.: totalcommanderbe egy nagyobb fájl másolása, akkor elkezd menni fel a memória kihasználtság egészen 99%-ig.
Először ezt meg kéne próbálnod, hogy akkor is van-e probléma, ha a Windows Explorerrel vagy más filemanagerrel másolgatsz. Ha nincs, akkor ez a TC sara.
Egyébként amit mondasz, az arra utal, hogy a fileműveletek közben valami háttérmunkát végez, pl. az ESET, vagy más védelmi izé. Én kilőném, és megnézném, van-e eredménye.
Az már alapban abszurd, ha nálad ennyi fut ezekből egyszerreEzen felül, ha egyik sem kínált megoldást, akkor is igen valószínű, hogy valami memory leak-es process-ed lesz.
Azt azér megkérdezem, hogy a virtuális memória milyen beállításon van?Sectumsempra - For Enemies
-
Olcsi
senior tag
Az mitől lehet, hogy fájlok törlése sokkal több időt vesz igénybe, mintha egyik helyről a másikra másolnám/áthelyezném...
-
bigdigit
addikt
win7 64bit 2db gépen+xp prof 3db gépen +poprcorn médialejátszó egy helyi hálón pihen.
a gondom az, hogy az egyik win7-es gép random nem látja csak a másik win7-es gépet.viszont a másik win7-es gép mindig látja az összes gépet.ez elég kellemetlen mert pont az általam használt gép lenne amiről másolgatnék a helyi hálón.
ez vajon miért lehet? -
nagyúr
válasz Morden24 #10415 üzenetére
Én a prefetch mappá törölném. Nekem is volt ilyen hogy fogyott a memória a tc-vel. Töröltem és utána nem csinálta. Egy próbát megér, hátha segít neked is.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
petrusz82
aktív tag
Sziasztok!
Ha valaki használ vmware workstation-t win7 alatt, megmondhatná nekem hogyan kapcsolható ki,hogy a rendszerindításkor ne kelljen a nevemre rákattintani.
Már mindenhol néztem,de egyszerűen nem akadok rá a beállításra.Köszi!
-
Kispotter
tag
Sziasztok!
Van a bluesoleil nevü program amivel bluetooth-ot lehet használni a géphez de sajnos nemengedi feltelepíteni a következőket írja ki: [link]
Rákattintok hogy telepítse, de ha arra katintok, hogy ne akkoris ugyanezt írja ki: [link]
Valami megoldást kaphatnék erre? Csak windows 7 nél jön elő ez a baj pedig elvileg kompatibilis vele..[ Szerkesztve ]
Egy férfi bemegy az óvodába, és azt mondja: -jöttem a gyerekemért. -Hogy hívják? -Nem mindeggy?! Holnap úgyis visszahozom...
-
Morden24
nagyúr
válasz < CyberBob > #10428 üzenetére
Há' most ramdrive, az nálam az izé, eszköz. Szóval hardver
De egyébként ilyenekkel szerintem felesleges trükközni, kutyából nem lesz szalonna. Ha sok ramot akarok használni, akkor nem az a lényeg, hogy a Win lássa, hanem az, hogy a memóriakezelés megfelelő legyen.
Akinek van legális kulcsa, az tudja telepíteni a 64-es változatot is, akinek meg nincsen legális kulcsa, annak nem mindegy, hogy mit lop le a netről?
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
válasz Kispotter #10425 üzenetére
A 6-os verzió már teljesen Win7-kompatibilis, bár a tiéd nem a legfrissebb, van már újabb is.
Ha jól tudom, a BlueSoleil-nél külön van a 32-es és 64-es telepítőkészlet. Ha erre odafigyeltél, akkor sok ötletem nincsen.
Ha warezolt, akkor valszeg szar.Sectumsempra - For Enemies
-
hati
addikt
válasz < CyberBob > #10428 üzenetére
igen ilyenre gondoltam
-
CYD
csendes tag
Sziasztok!
Hátha itt találkozott már valaki ilyesmivel. Valamiért elment a szín a Windows 7 Media Centerben, úgy, hogy eddig működött rendesen.
Csináltam egy screenshot-ot, hogy milyen lett és kb. milyen volt eddig. Elég elszomorító.Nem értem, hogy mi változhatott., mert nem telepítettem semmilyen codec-et. Lehet, hogy a TV Tuner ment gajra?
Előre is köszi...
-
Noxy
veterán
válasz Morden24 #10426 üzenetére
Nem kell (lehet) betuszkolni.
A fizikai RAM-ból veszi el és, egy meghajtót rendel hozzá.RAMDRIVE létrehozása: a CONFIG.SYS-ben: DEVICE=path\RAMDRIVE.SYS méret /E (Számítógép kikapcsoláskor törlődnek a temp-fájlok!)
Sok tweak progival is meg lehet csinálni.
[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
camalot
tag
W7 ultimate-et raktam fel tegnap, milyen írótprogit használjak? (ashamp. nero, stb?). Hallottam hogy valamelyik magazinhoz nero 9-et adnak (talán chip m.) Elég sokféle filehoz kellene
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
na üdv
megint én
adott a win7.
Ezzel én már tényleg nem fogok többé játszani?
TDU vagy GTA4 eddig tökéletesen mentek a gépen de mostmár mind a kettő szaggat meg minden ez igy szar...
ennyire eszi a ramot a win7? plusz ram segithet? vagy nem aza a baj ?
Illetve akkor rakjak fel xp-t a win7 mellé az lehet megoldás?
vagy valami más ötelt
köszi hello| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kispotter
tag
Na sziasztok ismét!
Ez az új most már ezt írja ki: [link]
Ötlet?Egy férfi bemegy az óvodába, és azt mondja: -jöttem a gyerekemért. -Hogy hívják? -Nem mindeggy?! Holnap úgyis visszahozom...
-
M4123057
csendes tag
Sziasztok!
A következőt szeretném kérdezni. Nemsokára le fogom cserélni a gépemen a Win XP Pro 32 bit op. rendszerem egy Win 7 Pro 64 bit-re. A Win 7 alatt tudni fogom-e használni a Neovo F-417 kb. 7 éves monitoromat, vagy eléggé reménytelen a helyzet? Előre is köszönöm a választ. Üdv -
Kiskokó
veterán
válasz < CyberBob > #10438 üzenetére
akkor nagyon irigyellek.
mert nekem a TDU élvezhetetlenül laggol.
a GTA 4 eddig se ment azon nagyon Fullon de most 8-10 fpsekre leesik fél percenként... ami azért eddig xpn 20alá nem nagyon esett sose...
valaki help
legujab VGA driver fent. rakjak fel dx 10-et ? az sztem ncisn fent csak a 9.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
-
nagyúr
válasz Kiskokó #10442 üzenetére
Nem lehet hogy valami a háttérben nagyon dolgozik? Ilyen gépel nem szabadna 8-10 fps alá menni. Sőt, 20 alá sem.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Morden24
nagyúr
válasz Kiskokó #10442 üzenetére
rakjak fel dx 10-et ? az sztem ncisn fent csak a 9.
Képzavar.
Nem csak dx10-ed, de 9-ed és 11-ed is van a gépen. Meg még lefelé is, azt hadd ne írjam végig
Az egyetlen dolog, amit kell csinálnod, az az, hogy a Microsoft honlapjáról letöltöd a DirectX frissítést. Az aktuális most 2009 augusztusi.szerk.: Mellesleg nem lehet dx10-et "felrakni". És dx11-et sem (illetve Vistára van frissítés). Ha valahol, azaz bárhol (nyilván a microsoft.com minden alól kivétel) látsz olyat, hogy download dx10 vagy ilyesmi, akkor NE TEDD, mert az hamis. Jobb esetben valami fasz szórakozik, rosszabb esetben egy csomag malware.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest