Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz joydrv #11879 üzenetére

    Már kipróbáltam és sikerült eltávolítani a PIN-kódot és helyette a jelszavas bejelentkezést beállítani a Windows 10 és Windows 11 aktuális verzióinál egyaránt a linkelt útmutatók alapján, + az autologin (automatikus bejelentkezés) működését is teszteltem, szóval már csak emiatt sem írnám, hogy nem lehet megoldani.
    Nyilván van annak értelme, hogy telepítéskor a felhasználói fiók létrehozásánál jelszót / PIN-kódot kell megadni, nem véletlenül ez az alapértelmezett a felhasználói fiók védelme szempontjából.
    Ha valakinek akkora probléma hogy jelszót / PIN-kódot kell megadni a felhasználói fiókba történő bejelentkezéshez, akkor a Windows 11-et is lehet helyi fiókkal telepíteni, ahol saját felelősségre üresen hagyható a jelszó és akkor a telepítés végezte után kapásból automatikus bejelentkezés lesz jelszó és PIN-kód megadása nélkül.
    Az utóbb (2 bekezdés) felsoroltakat a Windows 11 is tudja, annál is beállíthatók.
    Windows 8.1-re sok értelme nincsen visszaállni, mivel 2023 januárjában megszűnik a támogatása, valamint egyre több program szintén dobni fogja a már nem támogatott Windowsok támogatását, lásd pl. Chrome és egyéb böngészők.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák