Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MKLS
aktív tag
Elképzelhető, hogy egyáltalán lesz valaha is ilyen?
-
mtm800
senior tag
válasz tomboy0013 #3048 üzenetére
Tubecast nálam is
-
tomboy0013
veterán
Ma megint megnéztem a Tárterület segédben a szabad helyet és tegnap óta felhízott a rendszer 5,44-ről 5,72-re. Rájöttem, hogy az alkalmazások között az Edge is több mint fél gigát foglalt. Edge-en belül nyomtam egy törlést aztán ismét a tárterület segédnél is és az alkalmazások mérete 2 gigáról 1,5-re csökkent, a rendszer pedig 4,7-re 5,7-ről. Szóval másfél gigát felszabadítottam tegnap óta úgy, hogy igazából semmi nem csináltam a telefonnal amitől ennyit változhatna a tárhely. Szerintem baromságokat mutat a Tárterület segéd. Azért az elég erős, hogy tegnap 6,44 GB volt a rendszer ma meg 4,7 GB.
-
burasu4
senior tag
válasz gyurkikrisz #3056 üzenetére
Köszönöm szépen! Megvan.
-
Thome
veterán
Nem bírtam a véremmel, feltettem a 10-et a 930-ra.
Egész jól használható, sőt, 1-2 grafikai featuret leszámítva már most jól használható. Legalábbis orbitális bugba eddig nem szaladtam bele,ezt az üzit is erről írom.Ami mondjuk zavar, az a felső sor a billentyűzetben, az es betűk helyét megszoktam, és mindig beleszaladok hogy a számokat hívom be, mert pont oda kerültek, nem a sor végére. Már ha érthető hogy mire gondolok.
[ Szerkesztve ]
-
chipesz
őstag
Microsoft wants to keep Android app binaries unchanged when ported to Windows 10 Mobile
Csak hogy jól értem-e. Ez azt jelenti, hogy pöccre ugyanaz az alkalmazás fog futni Windows-on (a Google integrációt - ha van - lecserélve Microsoft szolgáltatásokra), mint androidon? Kvázi mint egy emuláció?
Remélem, hogy nem jól értem.Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
törölt tag
válasz chipesz #3063 üzenetére
Szerintem nem. Ezzel a megoldással gyorsan fel lehet mérni, milyen mértékű igény van az adott appra Windows platformon. Ha egyáltalán nincs, leszedik ezt az appot is. Ha mérsékelten megéri akkor ezt a mókolt megoldást folytatják, ha pedig úgy látják hogy nagyon sikeres az app, lefejlesztik a natív Win10 verziót.
-
ToniSoprano
addikt
válasz chipesz #3065 üzenetére
Meg annyiból is jó, hogy ha a Storeba teszik fel, valamennyire le lesz tesztelve, gondolom ez a cél vele.
BB-n sok gondolt a Play közvetlen elérésével és sok app rosszul működött .Ez az ugyanaz fut dolog szerintem csak elvileg megy 100%-an. Ha kisebb hiba van akkor esetleg kérik a fejlesztőt nézze már meg mi lehet az oka. -
-
Giovan!
addikt
Windows 10 felrakása előtt vagy után érdemes HR-t csinálni?
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
BigManus
addikt
Nekem most egy ki illetve bekapcsolás után nem látja az SD kártyát...
Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
pzstm
titán
hmmm... Joe Belfiore szerint a 10240-es build elég szépen megy egy felsőkategóriás Xiaomi Mi4-en...
reméljük hamarosan mi is megkapjuk
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Giovan!
addikt
Na elkezdtem felrakni én is.
Már egy negyed órája fogaskerekezik,de sajnos a csík nem haladt semmit,teljesen üres. Na most kezdjek el aggódni,vagy másnál is ilyen sokáig tartott míg elkezdte?Elkezdte végre...[ Szerkesztve ]
-
BigManus
addikt
Nektek fotózás után automatikusan feltölti az Onedriveba a képeket? Nekem nem igazán akarja...
Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
Bodz
nagyúr
10166-ban tényleg nincs adatforgalmi segéd, vagy csak én nem találom?
-
bepken
veterán
Network & Wireless >> Data Usage
de kezdőre nem tudod kitenni
Giovan! igen, ez ilyen. de ne nagyon zaklasd közben, mert kitolsz magaddal
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Giovan!
addikt
Na feltette. Lassabb min a 8.1 volt,mintha többet gondolkodna, de az Edge nagyon fasza lett. Viszont 0x803F7003 hibaüzenet fogad ha le akarok tölteni valamit... HR-t neki, vagy van más megoldás is?
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz burasu4 #3086 üzenetére
hihetetlen, de tényleg! köszi a tippet!
(mondjuk hosszan nyomva épp az ujjam takarásában jelenik meg a "pin to start" felirat, ami hát... nem túl előnyös - megjegyzem: jobb kezes vagyok, bal kézzel talán kicsit másabb a helyzet )
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
moleculez
veterán
Még mindig 10166 a legújabb Build?
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Giovan!
addikt
Az aki ezt a People csempét tervezte vagy nincs tisztában a Windows design alapjaival,vagy teljesen hülye. Hogy néz már ki a sok szögletes dolog között ez a fos?
-
krob81
tag
Sziasztok!
A kapcsolatok csempén eltűntek a képek csak fehér körök vannak.
Ötlet?
Köszi -
Giovan!
addikt
Na kapott egy HR-t a 640,remélem ezután gyorsabb lesz a teló, meg jó lenne ha engedne letölteni az áruházból.
szerk: Már öt teljes perce restartingol...[ Szerkesztve ]
-
savoo
addikt
válasz gyurkikrisz #3096 üzenetére
"de megéri"
-
Giovan!
addikt
A mindenit,még mindig restartin-ot ír ki. Szerintem NSU lesz ebből, vagy hogy a fenébe hívják most.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest