Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz Phvhun #7142 üzenetére

    "Összedobtam egy css fileba a dolgokat, áthúztam az egész kócerájt egy html & css beautifyer-en, de az alap probléma még mindig adott."
    Az alapproblémát lenne jó ismerni.
    Milyen sminked (theme) van fent, mi van defaultként beállítva, melyik az az aktív smink, amelyiket módosítani kellene? Egyéni vagy valami gyári smink?

    admin/appearance
    Ezen az oldalon (Administration » Appearance) tudod ezt megnézni, az a default, amelyik az "Enabled themes" szekcióban van, és amelyiknél NINCS a "Set default" link.

    Mindenesetre ezeknek a megfelelő CSS-fájljaiban úgy tudod felülbírálni a dolgokat, ahogy akarod, de persze úgy a szép, ha egy gyári sminkből alsminket készítesz, és úgy bírálod felül. De mivel sürgős, ennek a tanulmányozását akkor halaszd el, vagy ahogy gondolod, igazából elég gyorsan elintézhető a dolog, de a Drupal működésének megértése nem két perc.
    Mindenesetre ha valami alapdolog kell, ajánlott pdf:
    http://nagygusztav.hu/drupal-7-alapismeretek

    (#7141) DeltaPower :
    nem tudom, melyik webshopról van szó, nem ismerem az alapproblémát, úgyhogy ilyenformán nehéz érdemben kommentálni, biztos lehetnek kivételek. :P Ha pl. az adott webshopnál nem oldják meg normálisan a moduláris módosíthatóságot - ez pl. Drupalnál az igényes webshopmotoroknál (Ubercart, de manapság inkább a Commerce) jól meg van oldva, és saját modullal más modulba beletákolás nélkül lehet készíteni kiegészítő feature-öket, elvileg egész speckó esetekre is, legalábbis az alapján, amiket eddig olvastam róla (én eddig csak egyszerű webshopfeladatokat végeztem el, úgyhogy erről nincs tapasztalatom, amit írsz).

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák