Új hozzászólás Aktív témák

  • nyesteb

    tag

    válasz martonx #18161 üzenetére

    A leírtakkal teljesen egyetértek. Ha bejön valakinek az üzlet, ott már vannak egyedi kérések, illetve lehetnek, de amíg nem, addig az olcsó felé mennek.
    Én több száz weboldalt csináltam már, sokat egyedileg, sokat valamelyik keretrendszer alatt, de a tapasztalatom az, hogy előbb próbálkoznak és ahogy írtad, utána talán elmennek az egyedi fejlesztés felé. Sajna a partnereim többsége nem akar sokat fizetni a marketingért (ez is oda tartozik), ilyen közegbe kerültem be és egyenlőre nehezen tudok kitörni belőle.

    .Net alatt még nem dolgoztam, nem ismerem, én 20 éve a PHP világában mozgok, de ha ennyire jó a másik irány, lehet érdemes lenne egy kis kitekintést tennem, hátha...

    Nekem egyenlőre más a tapasztalatom a vidékkel kapcsolatban. Itt helyben (8-as kezdetű) a vállalkozásoknak a 150e is már sok a netes megjelenítésért. Volt, aki 50e-ért csináltatta meg és nézett, hogy nem olyan lett, amilyet akart. Persze nem én csináltam, utána keresett meg.
    A többieknek meg a lényeg, hogy szép legyen, de olcsón. Hallottam 25e-ért elvállalt webshop felépítésről is, ami persze megakadt és azóta sem csinálnak vele semmit sem. Most már igen, mert nálam van, azóta működik. Persze nem ennyiért.

    De köszi az infót, megnézem a .Net lehetőségeit is.. Eddig nem volt rá szükség, talán a jövőben más irányt vesz az életem...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák