Új hozzászólás Aktív témák

  • bfecka

    csendes tag

    A 2 oldal egymástól teljesen független egybe volt de most teljesen független cimen érhető el a webshop és a céges oldal.
    Visszajelzések voltak hogy ha reklázomozom a webshopon a cégem akkor más szakember nem fogja hozzáküldeni az ügyfeleit tűzvédelmi eszközöket vásárolni
    sima statikus oldalt szeretnék a barazutti.hu -ra nagyon egyszerűt átláthatót sokan mondták hogy flat dizájnban kell gondolkozni megnéztem nagyobb vállalatok oldalát (micorosft, apple, stb...) és abból kevertem ki ezt az oldalt (www.barazutti.hu)
    Ez elött egy szines oldal volt amit már ismerőseim is leszavaztak azért nem is linkeltem be ide az előző verziót mert az teljes bukó volt.
    a webshop (www.tmws.hu) meg egy Joomla oldal virtemark al. Tele van hibával a grafika se jó viszont egyszerre kettővel nem akarok foglalkozni ezért a fenti oldalt szeretném legalább 50% minőségben produkálni

    Valaki abban tud segíteni hogy mi hiányzik mit kéne másként csinálni? vagy elöbb töltsem fel teljesen a tartalmat és utána térjünk rá vissza?

    Fecka

Új hozzászólás Aktív témák