Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz trisztan94 #11596 üzenetére

    Localhoston (tehát NE az éles környezetben) kezdj el debuggolni:
    https://codex.wordpress.org/Debugging_in_WordPress
    biztos egyébként van a WordPress-nek is saját logja, ahova mentegeti, ha probléma van. A PHP-s hibákat meg jeleztesd ki. A legjobb az lenne, ha elkezdenéd debuggolni a folyamatot valami normális fejlesztőkörnyezet+Xdebug segítségével, de az egyszerű hibakeresési módszerek is megteszik első körben.

    "Hát itt most nagyon nem pálya a cloud. Egy WP oldalhoz nem kell havi többezres tárhely."
    Ha havi többezres, akkor nem értem, miért ne lehetne pálya, havi többezerért cloudban is kapsz tárhelyet, pont ezt beszéltük meg korábban. :)

    (#11594) martonx :
    "Maximum lemondanék a relatíve drága tranzakciós sql-ről, és megelégednék a filléres Azure Tables-el (NoSql). Vagy ha mindenképp kell a tsql, akkor odatennék az ingyen futtatott site mellé közvetlenül egy SQLite-ot, vagy SQL CE-t."
    Olyanra gondoltam, hogy valakinek egy CMS-sel összepakolható oldal futkorászik a tárhelyen, ahhoz meg kell valami adatbázis - bár pl. Drupal MongoDB-vel is elvileg működőképes (ha már NoSQL), ezzel nincs tapasztalatom, de az Azure-on gondolom ehhez is külön fizetni kell.

    Persze ez az egész téma csak amiatt volt érdekes, hogy egyelőre van azért árdifferencia ilyen jellegű igények esetén egy általános hostingcéges tárhely és egy felhős tárhely között, egyelőre még mindig az osztott tárhelyes megoldás javára (ebben az esetben).

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák