Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz martonx #10409 üzenetére

    Ezt a választ csak azért nem értem, mert úgy csinálsz, mintha a CMS-ekhez írható modulok (az adott CMS-hez tartozó API használatával, szabályosan) nem lennének "komolyan, belemenősen személyre szabhatóak", ha valaki ért hozzájuk. Ráadásul sokszor szépen össze lehet párosítani a megoldásokat valami kész, komplex modullal is, ami a feladatok egy részének terhét leveszi a válladról, mert mondjuk magának a modulnak az API-ját használod bizonyos feladatokra (kvázi mint egy library). A teljesítménybeli kérdések - mint ilyenkor mindig - más tészta, de maga a programozásbeli feladat nem értem, miért lenne olyan elképesztő nagy kihívás annak, aki vágja a modulfejlesztést egy értelmesen dokumentált, testreszabható, "belemenős" CMS-nél.

    Semmi köze a KÉSZ, valóban összekattintható megoldások hiányának ahhoz, hogy egyszerűbb-e vagy sem CMS-sel mindezt leprogramozni. Feladatfüggő, de ebben nem látom a CMS által hozzárakott plusz komplexitást azon a kötöttségen kívül, hogy alkalmazkodnod kell az API-hoz, de ez pontosan ugyanúgy igaz egy framework esetén is - ott is alkalmazkodnod kell valamilyen kódolási módszertanhoz. Mi is akkor ebben a kérdésben a probléma a CMS-sel? Mert ezt nem sikerült megértenem az érvelésedből. :)

    Tisztában vagyok azzal, hogy partizánharcot folytatsz a CMS-ek ellen, mert gyűlölöd azok teljesítménybeli overheadjét, de jelen esetben nem biztos, hogy indokoltak a kifogások. :DDD

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák