Hirdetés
Aktív témák
-
lkadar
tag
Hi All!
Bocsi, hogy emiatt uj temat inditottam, den me volt turelmem vegigolvasni az egesz forumot, hogy nem iinformaciot szerezzek.
Mostanaban szeretnek vinyot venni, es a kiszemelt aldozatom egy Western Digital Caviar 80GB-s vinyo lenne (a 2MB cache-l rendelkezo). Kerdesem az lenne :DDD, hogy kinek van ilyen, es milyen tapasztalatai vannak vele (a szokasos infok erdekelnenek: hofok, hangero, sebesseg, ...)????
Elore is kosssssszzzzzz:
lkadar. -
mzperx
aktív tag
Egyébként a 800JB-ről csak jókat tudok mondani, most már hármat nyúzok, és se nem hangos, se nem melegszik, és gyors... szerintem megfelelő választás lehet, és meg merem kockáztatni, hogy az árkülönbséget ki lehet bírni...
Én csak az ajtót mutatom meg, belépni Neked kell rajta...
-
tothjozsef
aktív tag
Hát, sokaknak álma egy JB-s szerintem, (pl. nekem is), de vajon tényleg megéri az a néhány ezer plussz?
-
mzperx
aktív tag
válasz tothjozsef #4 üzenetére
Szerintem megéri, mert a másik gépben 2x40-es Quantum megy, de van különbség...
Én csak az ajtót mutatom meg, belépni Neked kell rajta...
-
Flashcash
Közösségépítő
-
neduddki
nagyúr
HI!
Csatlakoznek elottem szolohoz, azzal a megjegyzesel, hogy az ibm-nek van egy apro elonye> nem melegszik, de egyaltalan nem.
Nekem egy ominozus 120GB-os is vagyon es sokkal huvosebb, mint a barIV 80GB, Maxtor740 40es80GB-os! Magyarul hozza lehet erni akkor is ha nincs rajata kulon hutes!
Ellenben, ha jo hazad van chieftec vagy vmi hasonlo, ahol a virnyokat kozvetlenul huti venti akkor tok mindegy, mert egy alapbeall enermax 8cm-es venti a hdd feluleten alig langyosig huti vissza oket! 40GB maxtor 120GB ibm es 8gb ibm!
Udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest