Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisdudeEe
csendes tag
A stalker általában eltűnik, ha legyőzöd / "megölöd" (néha bugol). A #899-es hsz-edben írtad, hogy "már majdnem megvolt amikor eltűnik...", tehát levitted a hp-ját kb 10%-ra és eltűnt, vagyis legyőzted. (de nem ölted meg ) Egyébként tudom, hogy dobja a 3 tervrajzot - a Despair-t használom is -, de engem mostanában elkerül.
[ Szerkesztve ]
Get out of here Stalker.
-
vaakuum
addikt
Akkor feltételezem ez úgy történhet, hogy ha 10%-nál, mikor érzékeli, hogy gondban van, akkor stunnolás, vagy sok critical hit miatt nem tud meglógni, és lemegy nullára a hp-ja ...
ellenben ha 10% alá viszi az ember, de kap egy lélegzetvételnyi szünetet, akkor megpattan?"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
xkoti
senior tag
El se hiszem ma kétszer jött értem . Először beléptem már jött is de a szokásos elmenekült. Utána rá egy két kör után megint jön pont def map és ráadásul klán tagokkal és kidobta a kaszát De örültem neki
KO
-
vaakuum
addikt
Az egyébként mitől függ, hogy kiért megy? Feltételezem, hogy valami szint kell hozzá, ami alatt nem piszkálja az embert. Mi ez a szint? Lvl7?
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
xkoti
senior tag
Ebben látod-e még nem tudtam kitapasztalni nekem akkor is jött amikor ash még kis szintű voltam ez alatt értem a 5-6 szintet most már persze fullos . Talán még annyi hogy tegnap jelentősen sokat öltem kis szintű mobokat unoka tesómmal ő hozzá el is jött 2x is . Nekem pedig ma jött el kétszer . Szóval nem igazán tud az ember ki igazodni .
KO
-
Hajdi
senior tag
Supra és a tower 3.
"The Man Who Sold the World"
-
gerisz23
őstag
totál random jön.a héten 2 nap nem akart vállon veregetni,aztán egymás után 2 meccsben is jött.blueprintet kb 10-ből 2x 3x dob.Reggel megcsináltam a rank 9 tesztet,vagy a hotfix vagy a routeremen állítgatás segített.1x estem le talán,a végén az utsó platformnál meg elsötétült a kép ,de megadtama volt egy olyan bugom,hogy boss lejátszotta a kis videóját,aztán szine fekete lett a képernyő.csak foltokat láttam,maggal még így is lehet darálni,csak extraktolni nem tudtam kimenni
Asus B560M-K,Intel Core i3 10100F,Pure Power 10 400W,Corsair 2*4GB,Rx 570 4 GB
-
HaaS
addikt
Nekem reset után account level 4-en (eesetleg 5) jött először, 24-26-as excal voltam tán, adott is egy Hate-et. Ez volt az első Stalker killem egyébként a játékban! Ráadásul egyedül voltam, fisfos fegyverekkel, de szépen ellene fordítottam a környezetet, bejött a dolog!
Azóta van mége egy kasza bp-m... általában betérdel, érzi hol az ész.
[ Szerkesztve ]
"a sárkány is csak ember" - oxox
-
RzRobot
tag
Nem egészen random jön a Stalker! Bizonyos bossok elpusztításáért áll bosszút! Figyeljétek mit ír mielőtt megjelenik!
-
DokiBaxxi
őstag
-
xkoti
senior tag
Hát srácok nem tudom speciel én nem mentem boss ellen és mégis jött 2x is
KO
-
1NST1G8R
senior tag
Na ugy nez ki vegre kezd alakulni ez a jatek, eleg jol ment hetvegen. Mintha kevesebb bug lenne, meg miutan babraltam kicsit a grafikai beallitasokkal mar nem is szaggatott annyira, szepen futott akkor is ha sok volt az ellen.
Aki tud dobjon mar egy meghivot klanba, ezzel a nevvel vagyok fent.
Fortune doesn't favor fools.
-
vaakuum
addikt
Az ancienteknek melyik lábát célszerű lőni? Szemből nézve a vékonyabb ballábat, vagy a vastagabb jobbot?
http://warframe.wikia.com/wiki/Ancient_Healer
http://warframe.wikia.com/wiki/Ancient_Disruptor
http://warframe.wikia.com/wiki/Toxic_Ancient
http://warframe.wikia.com/wiki/J3-GolemVagy inkább a kezüket kellene lőni?
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
vaakuum
addikt
Várhatóa szerda este elkészül a MAG, pénteken nagy nehezen kiesett hozzá a helmet
Már eléggé várom, ez feltételezhetően nem olyan "észnélkülmegyekelőre" és "beleállokmindenbe", mint a Rhino"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
1NST1G8R
senior tag
Hol lehet control modult találni???
Fortune doesn't favor fools.
-
gerisz23
őstag
válasz 1NST1G8R #927 üzenetére
ha hasonló kérdésed van wikin fent van minden info ma csak 2x jött értem a stalker,már vaubannal is lenyomtam a dögöt párszor:d ceres varro elég jó circuits farmolásra,meg 2 void kulcs gyűjtésre
-
xkoti
senior tag
Nekem ma 1x jött a Stalker épp volt-ot húzom ami már lvl21-es De sajnos lehet bele kell áldozzak egy Reactort, mert ahoz hogy az összes képessége bennt legyen az rengeteg pontot elvisz . Így lényegében maradna kb 6 pont . De még majd meglátom hogyan is alakulnak a dolgok Viszont ami biztos hogy veszek Warframe slotot mert még kellene Frost és Nyx megválni nem szeretnék ash-tól és Volt-tól
KO
-
gerisz23
őstag
Napi jutalom:catalyst blueprint:d
-
-
RzRobot
tag
Szasztok! Új videót készítettem! Aki gondolja lesse meg! [link] Köszönöm!
-
Wizard of Oz
aktív tag
Token of the Lotusnál mennyi a legnagyobb kedvezmény?
Steam: TheWizard0fOz || Pay no attention to that man behind the curtain!
-
vaakuum
addikt
válasz kisdudeEe #936 üzenetére
Ehh, akkor nekem nincs remény
pedig a lexbe igencsak elkelne...
De legalább készül a mag, az is valami.szerk: grat hozzá!
[ Szerkesztve ]
-
Hajdi
senior tag
válasz Wizard of Oz #937 üzenetére
50%
20-ast kaptam nem egyszer én is...
[ Szerkesztve ]
"The Man Who Sold the World"
-
Wizard of Oz
aktív tag
-
RzRobot
tag
válasz Wizard of Oz #940 üzenetére
A spanom múltkor kapott 50%-osat!
-
gerisz23
őstag
válasz Wizard of Oz #940 üzenetére
Épp ma csábítottak vissza ME3-ba,8 szint hiányzik a fegyverekhez hogy mind 10-es legyen,sokáig vezettem a magyar challenge listát,de vhogy nem visz rá a lélek.
FORMA alert!Lájk!
-
HaaS
addikt
Igazából engem ilyen alap dolgok zavarnak, hogy:
- befejezett misszió után revive felirat és fagyás
- a duplaláda felugrásnál az kamerába/arcba toluló rács (mekkora baromság!) ennél rosszabbul nemigen lehetett volna megváltoztatni azt az "átugrást" a második ládáról a peremre
- a vakító fehérség a misszió kezdetekor, ami kiégeti a retinát
- hogy olyan, mintha mindennek kampó lenne a végén, akadunk folyton mindenbe (szegény embert az ág is húzza?)
- ugyanazon a helyen két data, hackelhetetlen, csak ha elmegy az ember kolbászolni és visszatér
- az irányítás elsatnyulása (ez az ugrok-nem ugrok, falra mászok-nem mászok, kedvtől függően), abnormális bedőléssel fűszerezve
- az örökös chatbug
- ez a kamera ki-be villogás, mikor valamelyik társ közel van, nehogy lássunk/eltaláljunk már valamit
- lag!!! (setting ide vagy oda)...szóval ezek az... alaphibák. Van még jópár, csak ezt volt a felszínen. Csak a sok csilivili lószar tolul az ember arcába, az alapkaka meg megmarad. Amit meg a Dojoval műveltek alfa címen, azt inkább nem is kommentelném...
De szép az tény, ja, húú.
[ Szerkesztve ]
-
HaaS
addikt
Mire kellett neked a neural sensor? Csak nem reset? Itt van 20-25, pedig sehol nem vagyok még... mire kellett és mennyi? Csak hogy tudjam, mi fogyasztja a wf építésen kívül, egyelőre nem nagyon láttam más felhasználási módot... dojo fegyverek esetleg? Azokat még nem néztem...
-
TaylorPro
addikt
Üdv!
Na én is kipróbálom. Ajánlom még a Hawkent is.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
xkoti
senior tag
Ma pedig kettő Catalyst-os alert is volt ! Így a Hate-be bele tettem az egyiket most már igen csak erős lett
KO
-
gerisz23
őstag
csak nálam van így,vagy egyre több a bug a játékban?reggel elmentem anyagot farmolni,aztán a végén meg mégsem kaptam meg a cuccot.fórumon már olvastam erről a bugról-is.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest