Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
Csúszkáljon csak a tank, WoT-ban az az egyik legillúziórombolóbb, ogy kb. azonnal megállnak a tankok, holott 100 tonna az felgyűrte maga alatt az utcát, terepen meg rögtönzött hull down-t alakított ki Bár nem tudom, hogy mennyire vészes + lehet terep és időjárás függő.
@Skyhunter: bárcsak open lenne. Így kénytelen vagyok rubelben fizetni a fejlesztőknek a beta accesért
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Stigma.HC
senior tag
Még csak körülbelül 15 csatát tudtam menni. Kicsit furcsa a játék a wot után. Szokni kell, de az első pár kör után az utolsó 4-5 már egész jól sikerült.
Ma azért belefutottam több grafikai bugba is, de ez most még természetes. Viszont vicces volt mikor fordulásnál neki koccoltam a sziklának és tettem a levegőben egy kört majd fejre álltam.
Plusz külön élvezetese volt az a kör amikor a löveg kiütve és nem lehetett fordítani semerre. Érdekes volt így célozni Maradt végül a közelharc.(#3209) Mister_X
Kis sebességnél egy kis mozdulatra 180 fokot fordulok, azért kicsit túlzás szerintem
De majd következő nap tesztelgetem, lehet füves terep közrejátszott benne. Vagy a lagg, ma kijutott belőle bőven nekem.[ Szerkesztve ]
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest