Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dewri

aktív tag

válasz PAtr0n #3910 üzenetére

Hagyni a csapattársakat, hogy csináljanak valamit, én meg hátulról osszam az áldást???? Milyen játékkal játszol? Merthogy a legtöbb esetben ha hátulról akarnám osztani az áldást, akkor a spawn pontom közepén kéne maradnom, annál már nincs hátrébb!!

A legnagyobb baj az, hogy SENKI nem megy foglalni, se akkor ha 1 pont van, se akkor ha 3!! Ha pedig az ellenfél befoglal, akkor pláne senki nem megy oda még véletlenül se, hiába lenne 3-1 az állás a javunkra annál a pontnál, mindenki félti a tankját, eszükbe nem jut egyszerre megindulni hárman arra az egy nyomorult ellenfélre. Így muszáj megindulni, mert megy le a pont folyamatosan. Legutóbb Hetzerrel kínlódtam, 2x próbáltam bemenni a körbe, kilőttek mindkétszer. És voltak PzIV-ek, légvédelmisek, szóval a Hetzernél gyorsabb és tornyos járművek a csapatban. De minek... Ami külön bosszantó, hogy a wotban meg az armoredben rendszeresen voltak olyan retardáltak, akik berohantak a körbe akkor is, ha abszolút jól állt a csapat és bőven lett volna még mit lőni, itt meg semmi...

Eh... :O

Új hozzászólás Aktív témák