Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz PAtr0n #1626 üzenetére

    Van azért negatív élmény is.
    Azaz ha 10m-ről lövöm a csövet akkor illene szétesnie, ez totál random módon működik, mégha nem is a csőbe merőlegesen lövök be akkor is a tonnányi repesznek elég kellene lennie arra hogy teleszemetelje a csövet. Bár a játékban van repesz szimulálás de igen nagyon egyszerű és ide kevés. Nehogy már 37mm-es lövedékből ne jöjjön ki elég repesz. Ugyanígy Su-122 vagy 152-t hátulról lőttem kb 50m-re kb 6-7 tárból és még tudott mozogni rossz váltóval, széthullott lánctalpakkal arty kellős közepén és persze csak assistot kaptam mert feltartottam amíg csapattárs odaért. Nem tudott megsebezni de ijesztő volt az a nagy dög fordult felém.
    Kommunikáció is még gáz.
    Volt hogy a távolba lövöldöztem zoomolva 1.2-1.4km-re koncentrálva egy tigris mellett valami orosznak látszó tankot. Majd csak azt hallottam hogy valami ég és a tigris elém lőtt hogy vegyem már észre hogy éppen kigyulladt és egy T34-85 10méterre tőlem jobbra közvetlen közelről lövi. Persze már késő volt.
    Kellene valami ami szimulálná a rádiózást, nem kell hogy térképen megjelöljön akár mit is csak írja ki hogy pl D5-nél enemy medium tank. Mert én ha meglátok egyet közelről akkor nincs időm akár mit is megnyomni a lövés gombon kívül, eleve pontosan és gyorsan kell lőnöm mivel ha nem én lövök elsőnek és eltalálnak akkor szinte nulla az esélye annak hogy túlélem a párbajt. Pár másodperc így is a távolságmérésre megy el.

    Vintage Story PH szervere újra fut!

Új hozzászólás Aktív témák