Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sumsang

    aktív tag

    válasz gyula38 #6136 üzenetére

    Felraktam a telóra a DroidVPN-t. Próbáltam a DroidVPN-en keresztül Londoni IP-vel az Ephoneről hívást indítani (csipsimple) az itthoni digis számra és tökéletes volt a hangminőség is. Ezt 20/10es digi Wifi-ről.
    Viszont ugyanezt a Telenoros mobilnetről indítva már nem jött össze.
    Csináltam egy speedtesztet, de se pinget, se sávszélt nem mutatott ki, de a web-böngészőt se nagyon akarta előhozni. Kipróbáltam a Milánói IP-vel is, de ott is hasonló volt a helyzet. Lehet,hogy a nagy távolság miatt elvesztek a csomagok?:)

    Nálam az a digi 500-as van (erre sajna már nem lehet előfizetni) Erről a 3.kicsörgés után átirányítja (ingyenesen) a mobilon lévő Ephones számra a hívást.
    Van mégy egy Neophonex-es számom is, mely regisztrálva a van az otthoni SPA1001-es ATA-ra és a mobilomra egyaránt. Tehát ha ezen hívnak az otthoni és a mobil is kicsöng. Az SPA1001-es ATA alapból két számot kezel egy telefonkészülékre, ahol a másik szolgáltató az FVD van beregisztrálva.
    A Neox-os számnak előnye. Ingyenes a szám, nincs havidíja. Elég kártyáról rátenni akár 100 Ft-ot is és fél évig meghosszabbítódik a szolgáltatási (hívás lehetőség) ideje. Viszont ha lejár, akkor is működik hálózaton belül és hívható külső számról is. Még nagy előnye, hogy ingyenesen hívhatók a kék számok, valamint elérhetők vele a 4 jegyű hívószámok is. Természetesen ezért már fizetni is kell. Kb. 7 éve elégedetten használom a Neox-ot. Sok 0621-est kpróbáltam, de a jelenlegiek közül ezt tartom a legmegfelelőbbek. Nem olcsók a hívásdíjai, de nem is hívásra, hanem az elérhetőségre használom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák