Új hozzászólás Aktív témák

  • atos30

    aktív tag

    Sziasztok!
    Most kezdem felfedezni a sip/voip adta lehetőségeket. A freevoipdeal.com-on csináltam fiókot. Most olvastam,hogy USA címmel kellett volna regisztrálnom. Most már hiába változtatnék, az ország kiválasztásánál csak európai országokat listáz ki. Ha jój értem ,akkor 10 euroval feltöltve 120 napig ingyenes a vezetékes hívás és olyan 3.50 a mobil. Ha phone to phone vagy callback hívást csinálok ,akkor 2*3.50 a tarifa mobilra.
    Namost a CSipSimple nagyszerűen beépült a tárcsázóba, de nm találok benne callback vagy phone to phone funkciót.
    A MobileVoip is felkerült, amiben ott van a callback, de ez meg nem épül be a tárcsázóba.
    Én phone to phone vagy callback funkcióval szeretnék telefonálni, mert ha jól értem, akkor ezeknél a beszélgetések gsm alapúak és csak a hívás felépítéséhez kell az internet kapcsolat. Tudom, így kb:7 Huf lesz percenként, de olyan gyenge nálunk a sávszél(lekorlátozott 3.5Kbit/s telenor klikk), hogy kèsik a hang és szakadozik.
    Nem találtam meg a CSipSimple-ben a callback gunkciót. Van egyáltalán benne?
    A Mobilevoip- nál a régebbi verziók beépülnek a tárcsázóba, ha jól értelmeztem a hozzászólásokat. Valaki adna egy linket, hogy honnan lehet leszedni a megfelelő Mobilevoip-ot?
    A Freevoipdeal.com engedett pár percnyi telefonálást mobilra és vezetékesre is, egyenlegfeltöltés nélkül. Van náluk olcsobb szolgáltató? A magyar szolgáltatók kicsit drágábbak és a vezetékes sem ingyenes. Amit ne
    m találtam, hogy a freevoipdeal számláz-e kapcsolási díjjat?
    Még valami: nekem az androidos 2.3.4 beépített gyári kliens engedte a hívást edge hálozaton is. Nem kellett hozzá wifi. Igaz, rootolt a készülék.

    [ Szerkesztve ]

    A pénz azért van, hogy elköltsük!

Új hozzászólás Aktív témák