Új hozzászólás Aktív témák

  • BestofJAVA

    tag

    válasz asdf_ #30970 üzenetére

    Köszi a választ.

    A Vodafone mondta tavaly nyáron, hogy ők és bármely hivatal a (más hálózatból származó) rejtett számomat is látják. Nem feltétlenül az ügyfélszolgálatos kezelő, hanem maga a cég. Ekkor egy külföldi kártyáról telefonáltam, melyen a szám rejtve volt.

    Azóta vettem egy másik feltöltős SIM kártyát külföldön. Nem lehetett vele telefonálni, valószínűleg hibás volt, évek óta bent ragadt egy kiskereskedőnél. Ezért Dellmontról telefonáltam a központjukba. Végül visszatérítik a kártya árát. Felajánlották a beszélgetések árát is, de az arra vonatkozó percdíjat végül nem tudták lenyomozni. Ebből tudhatom, hogy nyilván tudják, hogy internetes hívás volt... Elképesztő az is, hogy bár engem is kérdeztek a hívások percdíjáról, megpróbálták ellenőrizni is, magyarul nemcsak egy idegen számot látnak, hanem a teljes előfizetést is, díjtáblázattal, mindennel. Ez flottul működik, mialatt a postán ősrégi, működésképtelen SIM-eket árulnak. Lenyomozni, átvilágítani az embereket ezek szerint fontosabb, mint tisztességesen kiszolgálni. Ezt a külföldi szolgáltatót az érdekelte, ki veszi meg a rontott kártyát, mihez nyúl és honnan telefonál, amikor rájön, hogy rossz, de az a legkevésbé sem, hogy tudja-e használni... Egyelőre nem fizettek vissza semmit.

    Nincsenek jogi ügyek, de én is hivatalnál dolgozom, és nincs ínyemre, hogy tudják, mikor hol vagyok a szabadidőmben. A kezelő élből talán nem látja, de ha egyszerűen kikeresheti egy állományból, az azért zavar. A jelek szerint kikeresheti a rejtett számot, és talán a Dellmont azonosítómat is. Na ez egyáltalán nem tetszik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák