Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz mike1334 #13387 üzenetére

    Én nem ismerem ezt ilyen mélységben, sajnos nem nagyon tudok időt/energiát fordítani arra, hogy rendesen elmélyüljek a voip rejtelmeiben, meg is van az eredménye, jó magas a telefonszámlám/számlánk. Ezért írtam az LTE-t, mert nálam alap, hogy van egy vaskos hangelőfizetés. És ahhoz van adat. Illetve ehhez időnként használom a voip lehetőségeket.
    Sajnos az a tapasztalatom, hogy a jelenlegi voip lehetőségek nem igazán használhatók üzleti célokra, vagy nekem nem volt velük szerencsém. Lagos, megszakadó hívás, de cserébe olcsó (browsercalls). Relatíve stabil, megbízható, elterjedt, cserébe drága (pl skype/skypeout).

    Úgy látom az ephone az utóbbi, nem olyan jó áron, de dicsérik. Mobilszám hívása vagy nem olcsó, vagy nagyon kompromisszumos.
    Tehát én gyakorlatilag két területen használom a voipot: ha külföldre kell telefonálni, és akkor jellemzően skypeout, illetve ha itthoni vezetékes számot kellene hívnom és nem vagyok vezetékes telefon közelében (ami ritka, mert itthon is van és az irodában is), erre sajnálom a mobiltarifámat. És vezetékest hívva a voipról jó is a minőség úgy érzem.

Új hozzászólás Aktív témák